30.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – Burleanu „trage” de Piţurcă să rămână

Fotbal – Burleanu „trage” de Piţurcă să rămână

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, ieri seară, că după victoria României din meciul cu Grecia, scor 1-0, în opinia sa selecţionerul Victor Piţurcă nu are motive să plece de la echipa naţională. „După acest rezultat cred că Victor Piţurcă nu mai are niciun motiv să plece”, a spus Burleanu, citat de Mediafax.

Răzvan Burleanu a mai afirmat că încă nu este jucată calificarea la Campionatul European, dar victoria obţinută la Pireu ajută foarte mult. „Aş putea spune că avem într-adevăr o generaţie de eroi, mai ales după cum a evoluat meciul în a doua repriză. Am avut foarte mari emoţii încă din primul minut. Calificarea încă nu s-a jucat, dar în mod cert această victorie ne ajută foarte mult”, a precizat preşedintele FRF.

Reprezentativa României a debutat cu o victorie în preliminariile Campionatului European din 2016, scor 1-0 cu naţionala Greciei, duminică seară, pe stadionul Georgios Karaiskakis din Pireu, în prima etapă a grupei F, joc în care „tricolorii” au evoluat în inferioritate numerică din minutul 53. Golul a fost marcat de Marica, în minutul 10, din penalti.

Presa din Arabia Saudită a scris în ultima perioadă că Piţurcă ar urma să preia conducerea tehnică a echipei Al Ittihad după meciul României cu Grecia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS