16.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – Jerry Gane va fi înlocuit mâine de Săndoi şi Sorin Cârţu (UPDATE)

Fotbal – Jerry Gane va fi înlocuit mâine de Săndoi şi Sorin Cârţu (UPDATE)

\n

Rezultatele slabe înregistrate până acum de CS Universitatea Craiova, soldate cu ocuparea ultimului loc în clasamentul Ligii I, au condus la despărţirea de antrenorul Jerry Gane şi de secundul acestuia, George Biţă. În locul acestora va fi instalat în funcţia de antrenor prncipal Emil Săndoi, staff-ul tehnic urmând să-i mai cuprindă pe Sorin Cârţu – director tehnic, Adrian Popescu şi Mircea Irimescu – secunzi şi Silviu Lung – antrenor cu portarii. Mutarea nu a fost oficializată deocamdată, însă a fost confirmată şi de surse din cadrul clubului oltean şi de fostul atacant al Craiovei Maxima, Sorin Cârţu.

„Este adevărat că ne-am înţeles, dar nu vreau să vorbesc pe această temă, pentru că mâine va fi făcut un anunţ oficial şi va avea loc şi o conferinţă de presă”, a comentat „Sorinaccio”, pentru GdS.

Contactaţi telefonic, Emil Săndoi şi Jerry Gane nu au răspuns.

 

E oficial: CSU i-a mulţumit lui Jerry Gane

Oficialii olteni au anunţat, printr-un comunicat postat pe site-ul clubului, despărţirea de antrenorul Jerry Gane: „Conducerea CS Universităţii Craiova şi antrenorul Jerry Gane au hotărât, de comun acord, încetarea colaborării. Jerry Gane a fost cooptat în proiectul craiovean la începutul lui iunie, imediat după ce echipa a promovat pe prima scenă. Din păcate, în cele 6 etape din startul sezonului, CS Universitatea Craiova a acumulat doar 2 puncte, prea puţin pentru dorințele suporterilor alb-albaştri. Clubul nostru îi mulţumeşte lui Jerry Gane pentru activitatea desfăşurată la echipă şi îi doreşte succes în carieră. În cadrul conferinţei de presă de mâine, ora 12.30, conducerea clubului va prezenta noul staff tehnic”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS