15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBadea ar face curăţenie la CSU

Badea ar face curăţenie la CSU

http://www.youtube.com/watch?v=tyfnhITJ1wg

Pavel Badea, cel care a iniţiat proiectul CSU Craiova, ar face schimbări majore la clubul din Bănie în urma rezultatelor dezastruoase înregistrate la acest început de sezon. El a lăsat să se înţeleagă că, dacă ar mai fi preşedinte, post pe care l-a refuzat de două ori în acest an, ar pune pe liber mai multe persoane de la CSU.

„Nu mă aşteptam să fim pe ultimul loc, dar aşa se întâmplă când clubul este condus de oameni care privesc la televizor şi au impresia că învaţă de acolo. Eu mă uit de 25 de ani la televizor şi spun că nu e deloc aşa. În momentul actual nu vreau să revin, dar îmi doresc ca proiectul să meargă, să se reuşească să se pună echipa pe picioare şi să dea satisfacţie celor care vin la stadion. Noi, cei din Craiova, ne dorim să avem o echipă puternică şi aceasta trebuie să ne reprezinte cu onoare. Dacă aş fi acum preşedinte, aş face schimbări mari, la toate nivelurile. În momentul actual, ceea ce se întâmplă nu face bine fotbalului craiovean“, a afirmat Pavel Badea.

Fostul conducător al clubului CS Universitatea consideră că jucătorii trebuie să dea totul pe teren pentru a nu-i mai face pe suporteri să sufere.

„Îmi doresc foarte mult să ieşim din impasul în care ne aflăm. Este nevoie ca în perioada următoare să fie gestionat foarte bine fiecare moment al pregătirii. Cred că toţi cei care iubesc fotbalul din Oltenia suferă atunci când echipa noastră nu reuşeşte să câştige sau nu face un joc bun. Cred că suferă şi jucătorii. Sunt fotbalişti profesionişti şi au obligaţia să dea tot ce-i mai bun pe teren.“

După 6 etape jucate în Liga 1, CS Universitatea Craiova are numai două puncte şi ocupă ultimul loc în clasament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS