10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSlătinenii spun că sunt gata de luptă cu jumătate de gură

Slătinenii spun că sunt gata de luptă cu jumătate de gură

Noul sezon competiţional din Liga a II-a bate la uşă, sâmbătă fiind programată prima etapă, iar antrenorul echipei FC Olt Slatina, Dan Oprescu, nu aşteaptă prea liniştit primul fluier, pentru că a fost o vară destul de activă, în care a schimbat mai mult de jumătate din lot.
„Obiectivul este clasarea în primele şase locuri, la fel ca anul trecut. Nu va fi uşor de realizat acest lucru, dar eu consider că avem un lot capabil. Trebuie să recunosc însă că avem probleme din cauza omogenităţii. Mi-aş mai fi dorit câţiva jucători cu experienţă, dar, deocamdată, asta este situaţia. Am susținut destule amicale şi de joc sunt mulţumit, dar nu deplin. Spun asta pentru că au venit foarte mulţi jucători noi şi este nevoie de timp ca să se lege bine relaţiile de joc, mai avem de lucrat la capitolul ăsta“, a spus Dan Oprescu, al cărui lot numără următorii jucători: portari: Chirev, Mogoşanu, Perşinaru; jucători de câmp: Bogdanovici, Giurcă, Morariu, Fâşie, Gligor, Covalschi, Ştefan, Pavel, Ignea, Mihăescu, Leucuţa, Blănaru, Căpăţână, Dobricean, Bălşanu, Şcheau, Gherghe, Curtuiuş, Verdeş, Rogoveanu, Căle.

Se teme de Târlungeni

FC Olt Slatina va întâlni sâmbătă, de la ora 11.00, în Ardeal, pe Unirea Târlungeni, iar acest lucru îl nelinişteşte pe tehnicianul Dan Oprescu. „Târlungeniul nu este o echipă nou-promovată, aşa cum fals afirmă unii, a jucat în seria I până acum şi nu a făcut-o deloc rău. Este o echipă nouă pentru noi, o necunoscută, dar sperăm să ne întoarcem cu un rezultat bun. Mi-aş fi dorit să începem împotriva unei formaţii pe care să o cunoştem, dar va trebui să-i facem faţă provocării“, a punctat Dan Oprescu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS