10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNaicu: Vrem să facem o figură frumoasă anul acesta

Naicu: Vrem să facem o figură frumoasă anul acesta

Gata cu amicalele! ACS Podari va debuta sâmbătă în noul sezon competiţional din Liga a III-a, seria 3, urmând să întâlnescă, de la ora 18.00, pe teren propriu, pe FCM Târgovişte. Antrenorul doljenilor, Victor Naicu, îşi doreşte foarte mult ca echipa sa să câştige această partidă, mărturisind că nu cunoaşte prea multe date despre adversar, însă se bazează pe valoarea lotului pe care îl are la dispoziţie. „Gata, începem şi noi treaba şi sper să debutăm cu o victorie. Nu ştim prea multe despre adversar, ştim doar că echipa fanion a oraşului Târgovişte este Chindia, însă am înţeles că FCM vine tare din urmă, că are un centru de juniori puternic şi că vor să facă treabă. Noi, jucând în faţa propriilor spectatori, nu avem decât varianta victoriei”, a spus Victor Naicu, pentru GdS. „Ne-am pregătit foarte bine în această vară, am susţinut şi un cantonament în Serbia foarte bun, lotul este unul valoros, aşa că pretenţiile sunt mai mari anul acesta. Conducerea ne-a cerut o clasare cât mai bună, dar eu, care ştiu ce jucători am şi am studiat şi adversarii din serie, menţionez că echipele sunt destul de echilibrate valoric, am stabilit să terminăm în primele șase locuri. Nu ne gândim la promovare acum, vedem ce va fi pe parcurs, dar vrem să facem o figură frumoasă anul acesta, nu să ne batem la retrogradare, cum s-a întâmplat sezonul trecut”, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.

Robert Săceanu, noul „creier” al echipei

Victor Naicu s-a declarat mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie, mai ales că pe ultima sută de metri conducerea a reuşit să-l convingă şi pe fostul mijlocaş de la FC Universitatea Craiova, Robert Săceanu, să semneze cu ACS Podari. „Sunt mulţumit, e un lot foarte bun, am dubluri pe posturi şi am jucători cu experienţă, ceea ce-mi dă linişte că nu se vor mai pierde puncte aiurea. L-am convins şi pe Săceanu să joace pentru noi, pentru că el a vrut să se pună la punct cu pregătirea, să aibă jocuri în picioare. A fost deja legitimat şi va putea juca mâine (sâmbătă – n.r.) cu Târgovişte”, a spus Naicu.
Lotul lui ACS Podari îi cuprinde pe: Marian Mecea, Cristi Nedelcovici – portari, Mihăiţă Stoian, Alex Stoica, Frank Orban, Bogdan Ciocârlă, Edi Dina, Cristi Preda, Alex Dreşcă, Bogdan Pitulice, Marius Stănia, Dan Ciocioană, Mădălin Murgan, Robert Săceanu, Sorin Crângoiu, Dorin Preda, Mădălin Poenaru, Cristi Niculescu, Costinel Răduţ, Marius Dragomir, Mihai Segărceanu, Liviu Luncan, Mădălin Stoica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS