9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschet (m) - România a pierdut jocul cu Letonia şi are şanse minime să meargă la Eurobasket 2015

Baschet (m) – România a pierdut jocul cu Letonia şi are şanse minime să meargă la Eurobasket 2015

Echipa masculină de baschet a României a fost învinsă de formația Letoniei, cu scorul de 82-70 (37-37), în ultimul său meci din cadrul preliminariilor Campionatului European ediția 2015, Grupa F, disputat în această seară la Sibiu.

Elevii antrenorului Marcel Tender au făcut față puternicei selecționate a Letoniei în primele două sferturi ale partidei, însă oaspeții au preluat ințiativa în sfertul al treilea, conducând ostilitățile până la final, când s-au impus cu o diferență de 12 puncte.

În urma acestui eșec, naționala țării noastre a rămas pe locul secund în clasamentul Grupei F, însă șansele de calificare la turneul final EuroBasket 2015 sunt acum minime și depind de jocul rezultatelor din grupele A şi B.

Pentru a merge la turneul final trebuie ca Olanda să câştige în faţa Muntenegrului. O altă situaţie favorabilă pentru naţionala noastră ar fi ca Bosnia să învingă categoric naţionala Islandei.  

România aşteaptă meciurile: Olanda – Muntenegru, azi, de la ora 21.00 şi Islanda – Bosnia, de la ora 22.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS