19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis - Simona Halep, victorie muncită în meciul cu Danielle Collins

Tenis – Simona Halep, victorie muncită în meciul cu Danielle Collins

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie nr. 2, a avut nevoie, astăzi, de un set decisiv pentru a o învinge, cu scorul de 6-7 (2), 6-1, 6-2, pe jucătoarea americană Danielle Rose Collins, fără loc WTA, dar fostă ocupantă a poziţiei 553 în 2012, în primul tur al US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Collins, în vârstă de 20 de ani, a primit un wild card din partea organizatorilor US Open după ce a câştigat campionatul universitar de tenis din SUA. Însă lipsa meciurilor din circuitul profesionist nu s-a văzut în meciul de astăzi.

Cu un serviciu puternic şi destul de exact şi cu o agresivitate în joc ridicată, Collins (1,75 metri înălţime) i-a pus probleme româncei încă din start..

Halep va evolua în turul 2 în premieră împotriva sportivei Jana Cepelova (Slovacia), locul 65 WTA, care a învins-o, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-1, pe Maria-Teresa Torro-Flor (Spania), locul 62 WTA.

La ediţia trecută a US Open, Halep a atins faza optimilor de finală, fiind eliminată de italianca Flavia Pennetta, cu scorul de 6-2, 7-6 (3), sportiva din Constanţa având de apărat 280 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS