28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLeul Simba a lansat provocarea Ice Bucket Challenge pentru Gane, Mandic, Toma şi Pascu

Leul Simba a lansat provocarea Ice Bucket Challenge pentru Gane, Mandic, Toma şi Pascu

\n

Sportivi din întreaga lume, cântăreţi, actori, dar şi oameni de afaceri s-au alăturat, în ultimele zile, unei cauze nobile lansate de www.alsa.org şi intitulată #ALSicebucketchallenge, care se desfăşoară în fiecare an pentru strângerea de fonduri destinate cercetării afecţiunilor cerebrale.
Și câțiva sportivi craioveni și-au turnat apă cu gheață în cap, la rândul lor nominalizând alte persoane.

Astăzi la prânz, mascota Sălii Polivalente din Bănie, leul Simba, a răspuns provocării lansate de luptătorul de K1 Cătălin Oprea (Power Gym Craiova), iar doi prieteni l-au ajutat, turnându-i două găleți cu apă și gheață în cap, spre amuzamentul celor din jur.
Simba a lansat și el provocări pentru patru antrenori de la echipele craiovene: Andelko Mandic, Marius Toma (baschet masculin SCM-U Craiova), Dănuț Pascu (volei masculin SCM-U Craiova) și Ionel Gane, tehnicianul formației de fotbal CSU Craiova. Aceștia trebuie să răspundă provocării în 24 de ore.
Campania în care oamenii îşi pun o găleată cu gheaţă în cap a strâns până acum peste 22 de milioane de dolari pentru pacienţii care suferă de scleroză amiotrofică laterală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS