14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLui Cârciumaru îi e ruşine să mai iasă din casă din cauza „pandurilor”

Lui Cârciumaru îi e ruşine să mai iasă din casă din cauza „pandurilor”

Edilul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a declarat că îi este ruşine să mai iasă pe stradă după ce Pandurii au fost învinşi de Steaua cu scorul de 6-0. Primarul, care este şi membru în AGA la clubul Pandurii, iar primăria oferă echipei baza sportivă de la Târgu Jiu, este de părere că mai jos decât atât jucătorii nu pot să ajungă. Cârciumaru a precizat că nici când a promovat în Divizia A, cu jucători fără experienţă în primul eşalon, nu a mai existat o asemenea ruşine: „Mi-e ruşine când mă întreabă cetăţenii de echipa de fotbal. La ora actuală, prin evoluţia pe care o are, echipa noastră de fotbal a decepţionat şi decepţionează toţi iubitorii de fotbal. Îmi este ruşine să merg pe stradă, să stau de vorbă cu oamenii pe această temă, pentru că un 6-0 nu este un scor de suportat. Nici când am intrat din Divizia B în A nu am pățit așa ceva şi să ne gândim că erau jucători care evoluau pentru prima dată în Divizia A. Este un scor inadmisibil! Este inexplicabil ce se întâmplă, mai ales când un antrenor declară că este mulţumit de lot, de echipă. Sunt cu drepturile salariale la zi, ceva este în neregulă”, a spus primarul din Târgu Jiu.

Reuniune de urgenţă

Acţionarii clubului Pandurii se vor întâlni în această săptămână pentru a discuta despre rezultatele slabe obţinute de echipă de la începutul sezonului. Primarul Florin Cârciumaru a confirmat această şedinţă convocată de urgenţă. „Le cer domnilor Călinoiu și Ciurel să discutăm în AGA, să vorbim cu cei de la conducerea echipei, cu jucătorii. Trebuie să vedem ce este de făcut la echipă. Nu este de acuzat în momentul de faţă preşedintele, atâta timp cât echipa are tot ce îi trebuie, s-au adus toţi jucătorii ceruţi de antrenor, și chiar antrenorul susţinea că e mulţumit de calitatea jucătorilor. Acum, ceva îmi scapă. Nu înţeleg locul în clasament şi rezultatele pe care le are echipa. Ceva se întâmplă şi trebuiesc luate măsuri pentru a stopa din timp aceste lucruri”, a mai declarat Florin Cârciumaru, membru al AGA în cadrul clubului Pandurii Târgu Jiu.

Presiunea este pe Cârciumaru

Presiunea în legătură cu lipsa de rezultate la echipa Pandurii Târgu Jiu se răsfrânge în mod direct asupra primarului din municipiu, care este şi lider al PSD Gorj. De altfel, decizia de a fi numit un reprezentant al PSD în fruntea clubului Pandurii nu a fost văzută cu ochi buni nici de către unii lideri ai social-democraţilor gorjeni. Aceştia au susţinut că orice rezultat negativ se va răsfrânge automat şi asupra imaginii Organizaţiei Judeţene Gorj a PSD, unde Mihai Prunariu, actualul preşedinte al clubului Pandurii, este vicepreşedinte. La un moment dat, după ce a fost numit în locul lui Marin Condescu la cârma clubului de fotbal de primă divizie, Mihai Prunariu a anunţat că se gândeşte să renunţe la politică, ulterior însă s-a răzgândit. Problemele la echipă au început să apară la puţin timp după ce Marin Condescu nu a mai fost preşedinte al clubului. Acum două săptămâni a fost dat afară şi preşedintele executiv Eugen Pârvulescu. Căderea echipei este inexplicabilă, în condiţiile în care are un buget de 5,5 milioane de euro, unul din cele mai mari din prima divizie, şi nu sunt probleme cu salariile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS