14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAtletism: Marius Ionescu a abandonat în cursa de maraton de la Europene

Atletism: Marius Ionescu a abandonat în cursa de maraton de la Europene

Craioveanul Marius Ionescu a abandonat, astăzi, la jumătatea probei de maraton, la Campionatele Europene de la Zurich.
La jumătatea cursei de maraton, Marius Ionescu (CSM Craiova) ocupa locul 25, cu timpul de 1:07.14, dar nu a reuşit să mai continue şi s-a retras din competiţie.
Medalia de aur a revenit atletului Daniele Meucci (Italia, 2:11.08 ore), iar pe podium au mai urcat Yared Shegumo (Polonia, 2:12.00) şi Aleksei Reunkov (Rusia, 2:12.15).
În ultima zi a CE de la Zurich vor mai lua startul Daniela Stanciu (săritură în înălţime) şi Cristina Casandra (3.000 metri obstacole).
Până în prezent, delegaţia tricoloră a mai obţinut trei clasări pe locul 7, prin Alina Rotaru la săritura în lungime, respectiv Cătălin Câmpeanu, la 100 de metri şi Bianca Perie, la aruncarea ciocanului, dar şi o clasare pe locul 5, prin Marian Oprea (CSM Craiova-Dinamo București) la triplusalt. De asemenea, Mihai Donisan s-a clasat pe locul 11 la săritura în înălţime, Bianca Răzor pe locul 6 la 400 de metri, Marius Cocioran pe locul 23 la 50 de kilometri marş, Mirela Lavric pe poziţia a opta la 800 de metri, iar Cristina Sandu pe locul 12 la triplusalt.


Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS