9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGrigoraş, dezamăgit de elevii săi

Grigoraş, dezamăgit de elevii săi

După două egaluri, cu CSU Craiova şi CFR Cluj, antrenorul echipei Pandurii, Petre Grigoraş, nu concepea ca elevii săi să nu câştige disputa de sâmbătă seară, de la Târgu Jiu, cu Ceahlăul Piatra Neamţ, din cadrul etapei a treia din Liga I. Deşi gruparea moldavă a ieşit în evidenţă până acum doar prin schimbarea antrenorului Marin Barbu cu Florin Marin, a reuşit totuşi să dea peste cap calculele hârtiei, câştigând cu 1-0 pe „Municipal“, graţie golului înscris de Dumitraş (’62).
Pandurii: Stanca – Unguruşan, Elton, Paraskevas (‘67, Shalaj), Momcilovici – Breeveld, Nistor, Răduţ – Buleică (‘71, Iorga), Nicoară (‘67, Roman) – Matulevicius. Antrenor: Petre Grigoraş.
Ceahlăul: Calancea – Dumitraş, Marc, Cazan, Slavikas – Onciu, Achim – Popadiuc (‘65, Gheorghiu), Ştefănescu (‘58, Lucas Garcia), Chitoşcă (‘84, Tăbăcariu) – Pavel. Antrenor: Florin Marin.
Cartonaşe galbene: Nistor ‘36, Breeveld ‘70 / Achim ‘20, Lucas Garcia ‘85.
Au arbitrat: Iulian Călin – Ovidiu Artene, Mircea Grigoriu; Cătălin Popa.
Observatori: Sajtos Laszlo, Adrian Ionescu.
Lovitura de începere a partidei a fost dată de fostul fotbalist al formaţiei Pandurii, Doru Mihuţ, în prezent scouter pentru centrul de copii al clubului gorjean.

„Steaua o să facă în jocul cu noi scorul campionatului“

După joc, antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş, a explicat cu greu înfrângerea suferită de echipa sa, arătându-se îngrijorat şi de viitoarea confruntare, cu Steaua, programată vineri, de la ora 21.00, în Ghencea. „E foarte greu de explicat. Suntem dezamăgiţi. Am fost la pământ din toate punctele de vedere, pentru că inclusiv noi, cei din conducerea tehnică, am participat la această catastrofă. Cred că trebuie să existe şi alte cuvinte la fel de jignitoare la adresa noastră şi la evoluţia noastră, pentru că pur şi simplu este foarte greu de crezut că o echipă de fotbal de Liga I se poate prezenta aşa cum am făcut-o noi. Jucătorii au avut doar nişte tricouri pe ei, iar noi nişte ecusoane la gât, că suntem antrenorii acestei echipe care a intrat pe teren“, a declarat Grigoraş, la Digi Sport. „O să aveţi posibilitatea să scrieţi multe pagini la adresa noastră, pentru că, dacă ne prezentăm aşa, Steaua o să facă în jocul cu noi scorul campionatului. Nu-mi explic nici eu, dar o să caut săptămâna asta, o să dau credit şi altor jucători. Să sperăm că va fi cu totul altceva, cu toate că ne va fi greu să ştergem amintirea acestei evoluţii din seara aceasta. Din păcate, astăzi (sâmbătă – n.r.) am ajuns undeva mult sub nivelul de unde am pornit. Mă lasă fără cuvinte, sincer“, a completat Petre Grigoraş.

„Flocea“ exultă

De cealaltă parte, antrenorul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Florin Marin, s-a declarat bucuros de faptul că a înregistrat o victorie în primul meci de după preluarea conducerii tehnice a formaţiei nemţene. „Mă bucur că am debutat cu dreptul, am obţinut trei puncte importante. În acest timp scurt am reuşit să le redau încrederea, să îi motivez bine pentru joc. Eu cunoşteam foarte bine echipa, am participat la antrenamentele echipei şi de aceea s-a luat decizia să devin antrenorul echipei“, a afirmat Florin Marin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS