6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPetre Grigoraș: Sperăm într-o victorie cu Ceahlăul

Petre Grigoraș: Sperăm într-o victorie cu Ceahlăul

Pandurii Târgu Jiu întâlnește sâmbătă, de la ora 18.30 (Look Plus), pe stadionul „Municipal – Tudor Vladimirescu“, pe Ceahlăul Piatra Neamț, într-o partidă contând pentru etapa a treia din Liga I. După două remize, 1-1 cu CS Universitatea, la Craiova, și 0-0 cu CFR Cluj, acasă, antrenorul oltenilor, Petre Grigoraș, nu concepe să nu obțină primul succes, mai ales că elevii săi întâlnesc un adversar accesibil. „Două puncte sunt puține, ne așteptam la mai multe. Așa că sperăm într-o victorie cu Ceahlăul. Adversarul e o echipă care acum și-a schimbat antrenorul, care vine după două rezultate mai mult decât slabe, două înfrângeri categorice, au primit opt goluri în două etape, au fost eliminați și din Cupa Ligii și este clar că toată lumea ar gândi că e un meci ușor, un meci lejer. Însă, suntem conștienți că vom avea un meci foarte greu, dar sperăm să ne îmbunătățim jocul și să avem o evoluție mult mai bună, să obținem cele trei puncte și să avem o evoluție ascendentă în etapele următoare“, a spus Grigoraș, în cadrul conferinței de presă premergătoare întâlnirii. „Ar fi o problemă să nu câștigăm cu Ceahlăul, dar mingea e rotundă și se poate întâmpla orice. Sperăm să nu se întâmple lucrul acesta. Sperăm să câștigăm, ar fi o gură de oxigen și un pic de moral pentru echipă și viitorul nostru. E clar că orice rezultat în afara victoriei ar fi considerat catastrofal pentru noi, gândindu-ne la lotul pe care-l avem, la jucători și la situația pe care o avem“, a completat tehnicianul formației gorjene.
Petre Grigoraș nu a uitat de publicul spectator în discursul său și a spus că își dorește să îi ofere o bucurie sâmbătă seară: „Suporterii adevărați vin să susțină echipa și la greu. Ne-am dori ca ei să vină să aibă încredere în echipă chiar dacă evoluția nu a fost concludentă în primele două etape. Au venit puțini la primul meci, poate și programarea nu a fost prea bună pentru ei, poate duminică seară multă lume a acceptat să stea acasă, gândindu-se că dimineața se duc la serviciu. Dar, sâmbătă seară, la 18.30, este o oră mult mai convenabilă, ne dorim să vină mai mulți, iar noi sperăm să nu dezamăgim. Vrem să le facem și lor o bucurie. De data asta sunt convins că vom câștiga“.

Nistor: Cred că ne lipsește doar golul

„Creierul“ echipei Pandurii, mijlocașul Dan Nistor (26 de ani), a afirmat că își dorește foarte mult să apară rezultatele bune și astfel să fie uitate înfrângerile din returul campionatului trecut. „Ne așteaptă un meci destul de greu cu Ceahlăul și sperăm să câștigăm cele trei puncte puse în joc ca să mergem apoi la Steaua cu un moral bun. Sperăm să ne descătușăm sâmbătă, printr-o victorie. Ați văzut că pe finalul sezonului trecut ne-au cam lipsit victoriile acasă, deci cu atât mai mult ne dorim ca de la meciul cu Ceahlăul să spargem gheața. Vreau să redevenim ce am fost odată, adică o echipă foarte bună pe teren propriu“, a spus Nistor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS