5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPârvuț, cu poftă de gol la Cupa Craiovei

Pârvuț, cu poftă de gol la Cupa Craiovei

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a disputat vineri primul meci amical al verii în cadrul Cupei Craiovei, competiție desfășurată la Sala Polivalentă. Elevele lui Aurelian Roșca și Gheorghe Sbora s-au impus cu scorul de 27-24 (16-13) în fața unei alte formații din Liga Națională, CSM Cetate Deva. A fost o partidă în care s-a remarcat extrema Aneta Pârvuț, jucătoare venită la Craiova sub formă de împrumut de la campioana HCM Baia Mare. Cu poftă de gol, Aneta a fost principala marcatoare a partidei, cu 11 goluri, și pe lângă acestea și-a mai trecut în cont câteva ratări. „Este un debut bun pentru noi. Se vede că am muncit foarte mult pe pregătire fizică, am dat foarte multe goluri pe contraatac și sperăm să o ținem așa în continuare. M-am integrat bine în echipă, am niște colege minunate“, a spus Aneta la finalul meciului. În absența a trei jucătoare de bază, portarul Mirela Pașca, Carmen Șelaru și Ana Maria Apipie, plecate cu loturile naționale în străinătate, cei doi antrenori au apelat pentru acest turneu și la junioare de la HCM Craiova și FEFS Craiova, Codruța Manolache, Adriana Falcol, Raluca Stamin și Diana Ciucă. Dintre acestea, doar Ciucă a intrat între buturi în ultimul minut de joc. Pentru SCM au evoluat: Ionica Munteanu, Andreea Ianași (4 goluri), Anca Amariei (1),  Ana Maria Tănăsie (1), Irina Lazarin (2), Alexandra Georgescu (4), Cyntia Tomescu (2), Aneta Pârvuț (11), Cătălina Cioarec (2), Mădălina Bonea, Cristina Florica (1) și Diana Ciucă. De la formația din Deva, principala marcatoare a fost Carmen Cartaș, autoare a opt goluri.
Vineri seară, după închiderea ediției, s-a jucat meciul între celelalte două echipe de la turneu, HCM Vâlcea și SCM Universitatea Pitești.
Programul meciurilor de sâmbătă: ora 9.30: Deva-Vâlcea, ora 11.15: Craiova-Pitești, ora 16.00: Pitești – Deva, ora 17.45: Craiova – Vâlcea, ora 19.00: festivitatea de premiere. Intrarea spectatorilor este liberă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS