9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSăndoi, „deposedat“ de mașină

Săndoi, „deposedat“ de mașină

Plecat „cu treabă“ pentru câteva zile în Grecia, Emil Săndoi a avut parte de un incident neplăcut în Lefkada, fiindu-i furat autoturismul de lux, probabil pentru dezmembrări. Fostul selecționer al naționalei de tineret a României a povestit, pentru GdS, emoțiile prin care a trecut în urmă cu câteva zile, punctând că speră să-și recupereze SUV-ul, dar este conștient totodată că șansele sunt reduse.

GdS: Ce faceți, ați revenit din vacanță?
Emil Săndoi: Da, dar nu neapărat din vacanță. Am avut ceva treburi de rezolvat în Grecia, iar acum sunt prin oraș.
GdS: Am auzit că ați avut parte de un necaz acolo, așa este? Este adevărat că vi s-a furat mașina?
E.S.: Da, așa este. O aveam în parcarea hotelului la care eram cazat în Lefkada și a dispărut. Am fost la poliție, am dat declarație și acum aștept să văd ce se va întâmpla. Au trecut cam zece zile de atunci. Credeam că numai în Bulgaria se fură mașinile turiștilor, dar iată că și la greci mai sunt evenimente de astea.
GdS: Ați primit semnale bune de acolo?
E.S.: Am mai vorbit acolo, dar nu știu ce să mai zic. Eu mă gândesc să o recuperez, dar nu știu dacă am prea multe șanse.
GdS: Aveați asigurare specială pentru furt auto?
E.S: Am asigurare, dar oricum evenimentul m-a marcat și nu știu exact cât ar dura și în privința rezolvării problemei cu firma de asigurări. Procedurile sunt oricum dificile. Sper să fie un caz izolat, să nu se mai întâmple, pentru că nu este plăcut deloc, vă garantez.

„Doamne ferește de un rezultat negativ cu Viitorul“

GdS: Legat de fotbal, iată că se apropie jocul cu Viitorul Constanța. Credeți că CS Universitatea Craiova va sparge gheața vineri (mâine – n.r.) și va câștiga primul meci din Liga I?
E.S.: Este un început de campionat destul de greu, din punctul meu de vedere. Eu cred că este un meci important pentru ambele echipe. Și Viitorul a reușit doar un rezultat de egalitate până acum și e clar că nu vine în excursie la Craiova. Este important și pentru CSU, pentru că o victorie îți dă o anumită stare de liniște și face bine pentru acest început de campionat. Doamne ferește de un rezultat negativ cu Viitorul, pentru că atunci putem să spunem că ar fi un început slab și este un sezon dificil, cu șase echipe care vor retrograda și să nu uităm că CSU este o nou-promovată, deci are nevoie de puncte. Chiar dacă e un început greu, punctele sunt necesare și nu contează cu cine le strângi. Nu se dau mai multe puncte cu formațiile din fruntea clasamentului și mai puține cu cele din spate sau invers. Ar trebui un rezultat pozitiv, mai ales în această confruntare, având în vedere că și Viitorul este o echipă cu foarte mulți jucători tineri, unii fără experiență. Viitorul s-a menținut până acum în prima ligă, dar prezența sa a fost cu probleme până în ultimele etape și nu poți să zici că este una dintre cele mai puternice echipe din campionat.

Acuză lipsa omogenității

GdS: Ați urmărit jocurile lui CSU cu Pandurii și Steaua?
E.S: Da, nu au fost jocuri rele.
GdS: Ca fost fundaș, ce părere v-a lăsat apărarea?
E.S.: Este loc de mai bine de fiecare dată. Și dacă ar fi primit decât două goluri și nu patru, tot asta aș fi spus. Dar bine că a reușit să înscrie și Ivan în ultimele secunde ale jocului din Ghencea, face bine la moral. Nu pot să spun că echipa a excelat în vreun fel. S-au făcut greșeli în apărare, pentru că și în afara golurilor primite Steaua a mai avut câteva ocazii. Acum trebuie să ne gândim pe undeva că este și o lipsă de omogenitate, pentru că la București a jucat Achim, Frăsinescu, Kay și Vătăjelu, deci au fost trei jucători noi față de campionatul trecut, din Liga a II-a. Eu cred că sunt ceva probleme de omogenitate și cu timpul vor fi diminuate.
GdS: Per ansamblu, v-a plăcut cum s-a mișcat echipa?
E.S.: S-a ratat mult, mai ales cu Pandurii, dar asta înseamnă că echipa stă bine la construcție. Este devreme să mă pronunț. Nu trebuie să ne repezim când pierde un joc și să zicem „domne au fost varză“ și „hai să le luăm capul“. Eu sunt mai ponderat de felul meu și cred că nu putem trage linie după doar două etape. Haideți să treacă cinci, șase meciuri și după aceea se poate face o analiză. Acum au fost jocuri cu două echipe dintre cele mai bune ale campionatului și nu trebuie să uităm că suntem o echipă nou promovată.

„În momentele grele contează aportul publicului“

GdS: La primul joc din Liga I, de pe teren propriu, au fost în tribune circa 12.000 de spectatori. Credeți că vom avea și vineri (mâine – n.r.) parte de un public numeros?
E.S.: Craiova a dus lipsă de fotbal. Într-o perioadă nu am avut fotbal deloc dacă ne amintim, deci e normal să vină la stadion. Spectatorii trebuie să fie lângă echipă indiferent de adversarul pe care-l întâlnește. Echipa are nevoie de susținere în momentele mai puțin faste. Atunci când jocul îți merge și rezultatele sunt bune, susținerea suporterilor este mai puțin importantă. În momentele grele contează aportul publicului. Eu cred și sper ca suporterii să fie la stadion într-un număr cât mai mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS