9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Municipalii“, înapoi la treabă

„Municipalii“, înapoi la treabă

Formația ACS Viitorul Municipal Craiova a încheiat cu bine săptămâna trecută stagiul de pregătire de la Govora, iar antrenorul Alin Gavrilă s-a declarat mulțumit de cum au decurs lucrurile. „A fost un cantonament montan foarte reușit. Sunt mulțumit de randamentul băieților. Am avut trei amicale pe care le-am câștigat, 4-2 cu Flacăra Horezu (campioana Ligii a IV-a Vâlcea), 4-2 cu o echipă de republicani A de la CSM Vâlcea și ultimul, disputat duminică, 4-3 cu Valea Mare (Liga a IV-a Vâlcea). În privința jucătorilor nu cred că mai luăm pe cineva. O să mergem pe lotul care a făcut cantonamentul. Avem un lot, cred eu, foarte bun și omogen“, a explicat tehnicianul Alin Gavrilă, pentru GdS.
Jucătorii de la ACSVM Craiova au efectuat luni dimineață vizita medicală la Policlinica pentru Sportivi, marți au avut liber, iar de ieri s-a trecut iarăși la treabă. „Ne vom pregăti pe plan local acum. Vom mai susține sâmbătă, de la ora 11.00, un amical cu CSU II Craiova, pe terenul lor, un fel de meci retur, după ce în prima confruntare cu ei, de la Ișalnița, am făcut 3-3 și vor mai urma și alte jocuri de verificare, dar le vom anunța pe parcurs. Cu siguranță că o să jucăm și cu echipe mai puternice de acum înainte“, a punctat Alin Gavrilă.
Lotul divizionarei C îi cuprinde pe următorii jucători: portari: Alex Firulescu, Alex Vișan, Cătălin Popescu; jucători de câmp: Mihai Chiriță, Leonard Năstase, Cătălin Țenovici, Ionuț Țucă, Adrian Mitroi, Ovidiu Grigore, Daniel Mihai, Lucian Scarlat, Constantin Scarlat, Marius Popa, Alex Varia, Mrian Niță, Răzvan Istudor, Mario Sârmon, Cătălin Nuță, Alex Gârloi, Robert Stancu, Albert Geovanotti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS