17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Jerry Gane nu concepe decât victoria cu Viitorul

Fotbal – Jerry Gane nu concepe decât victoria cu Viitorul

CS Universitatea Craiova a susținut o conferință de presă în care antrenorul Jerry Gane și atacantul Andrei Ivan au prefațat întâlnirea de mâine, de la ora 18.30 (Look TV), de pe „Ion Oblemenco”, cu Viitorul Constanța, contând pentru etapa a treia din Liga I.

„Avem un meci cu o echipă tânără, imprevizibilă, pe care trebuie să-l tratăm serios. Şi ei vin după două meciuri în care au obţinut un singur punct. Nu va fi uşor, dar trebuie să luăm cele trei puncte. E important pentru încredere, linişte. Punctele sunt obligatorii. Îmi doresc să aducem la fel de bine mingea în faţa porţii, dar să fim mai eficienţi. Singurul absent pentru meciul de mâine este Alexandru Mateiu, care sper ca într-o săptămână să revină la antrenamente. Este posibil să apară schimbări în primul 11, să apară unul sau doi jucători noi în formula de start, faţă de partida precedentă“, a spus Jerry Gane.
„Dacă voi intra, voi da gol. Reuşita din meciul cu Steaua nu prea m-a mai interesat, dat fiind că nu a contat pentru puncte. Cu Viitorul va fi un meci greu, nu trebuie să tratăm de sus adversarul. Nu contrează faptul că întâlnim juniori sau bătrâni, important este să câştigăm“, a comentat Andrei Ivan.
Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS