18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Mârzeanu, Bălan și Bușu și-au găsit echipe

Fotbal – Mârzeanu, Bălan și Bușu și-au găsit echipe

Trei dintre fotbaliștii „defunctei” FC Universitatea Craiova, Ionuț Mârzeanu, Claudiu Bălan și Sorin Bușu, au găsit întelegere la administratorul judiciar care se ocupă de falimentul firmei pe care a rulat echipa pentru a-şi putea desfășura activitatea. După aproape cinci luni de „șomaj”, formația alb-albastră fiind retrasă din campionatul Ligii a II-a în martie 2014, cei trei vor putea evolua din nou în eșalonul secund. Mijlocașul de bandă dreaptă Ionuț Mârzeanu și atacantul Claudiu Bălan au fost împrumutați pentru un sezon la CS Mioveni, echipă antrenată de Claudiu Niculescu. La rândul său, fundașul stânga Sorin Bușu a ajuns la o înțelegere până la iarnă cu nou-promovata în Liga a II-a CS Caransebeș, echipă al cărei președinte este fostul jucător George Galamaz, informează Digi Sport.

„Sunt foarte bucuros că pot juca din nou. Eram într-o situație disperată. Nu mai știam ce să fac și la cine să apelez. Mă simt ca un copil căruia părinții îi arată o jucărie nouă. Mulțumesc pentru înțelegere și sper să se rezolve și din iarnă. După ce am semnat aici am primit oferte chiar și din prima ligă, dar vreau să o iau treptat și vom vedea după aceea ce va fi. Am găsit oameni minunați aici și sper să nu-i dezamăgesc”, a declarat Sorin Bușu, care s-a pregătit în această vară sub comanda lui Florin Șoavă, la CFR Romgaz Craiova.
Și alți jucători se află în aceste zile în discuție cu administratorul judiciar, pentru a găsi înțelegere și a putea fi împrumutați la alte echipe. Cele mai mari șanse de a scăpa de contractele prin care sunt legați de societatatea lui Adrian Mititelu sunt Dumitru Hotoboc, Mădălin Ciucă și Robert Săceanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS