14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPetrolul și CFR Cluj vor în turul trei al Ligii Europa

Petrolul și CFR Cluj vor în turul trei al Ligii Europa

Formațiile române Petrolul Ploiești și CFR Cluj vor evolua astăzi în manșa secundă a turului doi preliminar al Ligii Europa. „Lupii galbeni“ vor susţine, de la ora 20.00, în deplasare, returul cu albanezii de la Flamurtari Vlora și pornesc cu un avantaj de două goluri după reușitele lui Gevaro Nepomuceno (77) și Toto Tamuz (84) de pe „Ilie Oană“.
„Cu siguranţă, va fi un meci de mare luptă. Pentru a obţine calificarea va trebui să fim concentraţi şi bine pregătiţi, cu forţe proaspete. Trebuie să ne impunem noi jocul, nu să aşteptăm să vedem ce face adversarul. Cea mai mare greşeală ar fi să credem că suntem deja calificați“, a spus antrenorul Petrolului, Răzvan Lucescu, înainte de plecarea din țară.
În cazul calificării, Petrolul Ploiești va juca în turul trei cu Viktoria Plzen (Cehia).
O partidă mult mai dificilă o așteaptă pe CFR Cluj, care nu a reușit decât un scor „alb“ pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“. Trupa lui Vasile Miriuță va juca de la ora 21.30 (Look TV) în Serbia, cu Jagodina, și va trebui să marcheze dacă vrea să continue aventura în Liga Europa.
În cazul calificării, CFR Cluj va juca în turul trei cu învingătoarea duelului dintre Dinamo Minsk (Belarus) și Myllykosken Pallo-47 (Finlanda).
În turul trei va intra și Astra Giurgiu, care va întâlni învingătoarea dintre MFK Kosice (Slovacia) și Slovan Liberec (Cehia).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS