24.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIzvoranu a semnat cu Vâlcea

Izvoranu a semnat cu Vâlcea

http://www.youtube.com/watch?v=5U4P-0Zg69o

Fostul fundaș central al echipei CS Universitatea Craiova, Silviu Izvoranu a semnat un contract valabil pe un an cu divizionara secundă CSM Vâlcea.

Înţelegerea lui Izvoranu cu gruparea din Zăvoi este valabilă pentru un sezon competiţional, contractul urmând să se prelungească automat dacă vom promova în Liga 1.
Fundaşul a declarat că i-a părut rău, totuşi, că nu a rămas la gruparea din Bănie, dar va da totul pentru a o ajuta pe CSM să promoveze.

„Acesta este fotbalul, azi eşti la o echipă, mâine la alta, important este să faci o treabă bună acolo unde joci. Nu pot spune că nu îmi pare rău că nu am rămas la Craiova, au fost nişte discuţii, nişte probleme personale, aşa a fost să fie şi acum sunt la Vâlcea (…) Eu am venit la Vâlcea să joc fotbal şi să promovăm. Am venit şi pentru Erik Lincar, este un antrenor tânăr. Anul trecut l-am prins doar o etapă la Craiova după care a trebuit să plece, însă îl cunoşteam de mult timp. Vâlcea este formaţia oraşului, are o echipă bună de Liga a II-a şi poate promova în sezonul viitor. Chiar dacă Timişoara are un buget mai mare, nu asta contează în fotbal, iar pe lângă Poli şi Vâlcea, mai sunt şi alte echipe bune în această seriei”, a declarat fotbalistul.

Tot de la Craiova au mai ajuns în această vară la Vâlcea şi mijlocaşii Enache Câju şi Ionuţ Stancu. În privinţa ultimului se va lua o decizie în zilele următoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS