14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFelix Grigore: Trebuie să strângem rândurile

Felix Grigore: Trebuie să strângem rândurile

Directorul executiv al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, a afirmat ieri că eșecul cu Rapid, 0-1 în Giulești, în Cupa Ligii, nu trebuie jelit și că Jerry Gane și elevii săi trebuie să strângă rândurile, pentru că adevăratele bătălii vor începe săptămâna viitoare.
„Ne-am dorit mult să câștigăm. Unul dintre motivele pentru care fotbalul este frumos este că nu întotdeauna câștigă echipa mai bună, cum a fost și cazul nostru. E greu când pierzi, dar rezultatul e nemeritat, pentru că am jucat mai bine decât Rapidul. În primul rând, golul ăla l-am făcut cadou, a fost o greșeală de portar. Stăteam și mă întrebam aseară (miercuri – n.r.) cum era mai bine: să facă greșeala în meciul ăsta sau să o fi făcut-o la Reșița, în decisivul ăla? Portarii mai greșesc și ei, iar la Brac e prima dată, nu trebuie condamnat. Se putea mai mult, este adevărat, dar nu s-a terminat nimic, a fost doar Cupa Ligii. De fapt, nici nu a început campionatul. Sezonul e lung și o să mai pierdem jocuri în mod sigur. Toată lumea spune: «Domn’e, ne-a bătut Rapidul…». Păi ce, Rapidul e o echipă de desculți? E o formație care a promovat, la fel ca și noi, din B în A. Au jucat în Giulești, cu suporterii ăia care cântă tot timpul… Asta este, trebuie să strângem rândurile, să ne pregătim, pentru că de acum înainte se complică lucrurile“, a declarat Felix Grigore, pentru GdS.

„Nu vreau să fim luați de proști“

Oficialul CSU a comentat și declarațiile făcute de atacantul Răzvan Gorovei, care a spus că nu i s-a prelungit contractul pentru că nu a acceptat un salariu de doar 500 de euro.
„Gorovei și-a terminat contractul din luna iunie și nu i s-a prelungit. Am văzut că a spus că totul e din cauza mea. Se poate, pentru că i-am oferit un contract cât al lui Vătăjelu, care a fost convocat la națională, și cât al lui Băluță, care a jucat un campionat în Liga I. Mi-a cerut dublu, a considerat că e prea puțin pentru valoarea lui. E o minciună că i-am oferit doar 500 de euro“, a spus Felix Grigore, punctând că nu regretă faptul că s-a așteptat și investit aproape un an în recuperarea lui Gorovei după accidentarea suferită sezonul trecut.
„Nu se poate că s-au investit degeaba niște bani în recuperarea lui. Este, de fapt, partea bună a lucrurilor, pentru că am dovedit că suntem serioși și că nu aruncăm jucătorii când se accidentează, ci că avem grijă de ei. I-am plătit recuperarea, care nu cred că e sub 15.000 de euro. În schimb, nu vreau să fim luați de proști. Nu pot să-i dau unuia nu știu ce contract când el a jucat doar câteva meciuri. Trebuie să demonstreze mai întâi că merită“, a punctat Felix Grigore, neexcluzând să apară alt înlocuitor.
Odată cu Răzvan Gorovei, conducerea CS Universitatea Craiova a încheiat colaborarea și cu impresarul acestuia, Ionel Codoban, care l-a sfătuit pe jucător să nu semneze noul contract cu gruparea din Bănie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS