14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Mihai Răduţ a semnat cu Pandurii Târgu Jiu

Fotbal – Mihai Răduţ a semnat cu Pandurii Târgu Jiu

Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat astăzi că s-a parafat contractul cu mijlocaşul Mihai Răduţ, care a revenit în Gorj din postura de postura de jucător liber de contract, după ce a evoluat ultima oară pentru Steaua Bucureşti. „Răduţ completează astfel o linie de mijloc extrem de promiţătoare a pandurilor, linie de mijloc ce-i mai conţine pe Anton, Breeveld, Pană, Iorga, Buleică, Shalaj, Nicoară sau Cornel Predescu. Mihai Răduţ s-a reintegrat perfect la Pandurii Târgu Jiu, evoluând în meciurile amicale disputate în această vară şi reuşind şi un gol în victoria cu 3-1 cu Velez Mostar din Bosnia. În ultima partidă de verificare, susţinută contra formaţiei maghiare Kaposvari, mijlocaşul de 24 de ani a îndeplinit rolul de coordonator de joc şi a rămas pe teren timp de 65 de minute în întâlnirea ce a avut loc marţi la Jois”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul clubului.

Mihai Răduţ a mai evoluat la Pandurii în sezonul 2012-2013 și a îmbrăcat tricoul de vicecampion. În acea ediție, Răduţ a bifat 30 de meciuri în Liga I, 6 goluri şi 4 pase de gol într-un total de 2.279 de minute petrecute pe teren.
În cariera sa, mijlocaşul cu profil ofensiv a bifat două selecţii la naţionala României de seniori, dar şi patru meciuri pentru naţionala under 21, pentru care a marcat şi trei goluri.

– Mihai, cum este să fi din nou jucătorul pandurilor?
– Mă bucur că am reușit să mă întorc din nou la Pandurii, unde este o echipă frumoasă, un colectiv unde m-am simțit bine. Sper să obținem din nou performanțele care le-am obținut în urmă cu doi ani și anume clasarea în primele patru echipe.
– Ai avut evoluții foarte bune în urmă cu doi ani, speri să le repeți?
– Da, cu gândul ăsta m-am și întors. Sper să joc de la meci la meci cât mai bine și să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivul.
– Cât de mult a contat faptul că a revenit la echipă și Petre Grigoraș?
– A fost un factor decisiv în privința revenirii mele. Cam 80% a contat, pentru că este un om minunat și m-am înțeles foarte bine cu dânsul.
– În Cupa Ligii și în Cupa României se poate obține o performanță notabilă?
– Da, mai ales că în Cupa Ligii sunt destul de puține meciuri până se ajunge în finală. Și în Cupa României e la fel. Depinde cât de concentrați vom fi la acele jocuri.
– Cum a decurs această perioadă de pregătire? Rezultatele înregistrate în cantonamentul din Austria au fost foarte bune…
– Amicalele nu contează foarte mult, dar este bine pentru moralul nostru. Ca în orice stagiu de pregătire a fost greu, dar sperăm ca la primul meci oficial să fim în formă și să arătăm pe teren să suntem pregătiți să obținem rezultate bune. Suporterilor le transmit să fie alături de echipă, pentru că putem să repetăm performanța de acum doi ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS