Acasă Sport Fotbal - Messi lipsește din echipa ideală a Cupei Mondiale

Fotbal – Messi lipsește din echipa ideală a Cupei Mondiale

-

Cinci componenţi ai naţionalei Germaniei, campioană mondială, Toni Kroos, Manuel Neuer, Mats Hummels, Philipp Lahm şi Thomas Muller, se află în echipa ideală a Cupei Mondiale, în timp ce fotbalistul Lionel Messi, desemnat jucătorul turneului din Brazilia absentează, informează Mediafax, care citează Gazzetta dello Sport. O prezenţă surprinzătoare în echipa celor mai buni 11 jucători ai turneului este cea a mijlocaşului brazilian, Oscar.

Potrivit datelor care analizează performanţele obţinute de un jucător în timpul unui meci (kilometri alergaţi, deposedări, mişcarea pe teren, etc), câştigătorul „Balonului de aur” al Cupei Mondiale, Lionel Messi, nu s-a încadrat în primul unsprezece.
Potrivit acestor date, cel mai bun jucător al Cupei Mondiale a fost mijlocaşul german Toni Kroos, care a avut un rating de 9,79.
Finalista Argentina este reprezentată de un singur jucător Marcos Rojo, în timp ce ocupanta locului trei, Olanda, are doi fotbalişti: Arien Robben şi Stefan de Vrij.
Echipa ideală a Cupei Mondiale din Brazilia este este următoarea: Manuel Neuer (Germania) – Stefan de Vrij (Olanda), Mats Hummels (Germania), Thiago Silva (Brazilia), Marcos Rojo (Argentina) – Toni Kroos (Germania), Oscar (Brazilia), Philipp Lahm (Germania), James Rodriguez (Columbia) – Arien Robben (Olanda), Thomas Muller (Germania).

Sepp Blatter: A fost o Cupă Mondială de nota 9,25

Preşedintele FIFA, Sepp Blatter, a declarat că ediţia din 2014 a Cupei Mondiale, găzduită de Brazilia, a fost o competiţie de nota 9,25. „Am calculat folosind toate computerele şi Facebook-ul, iar dintr-un total de 10, nouă ne-a dat un rezultat de 9,25”, a spus Blatter, precizând că ediţia precedentă, cea din Africa de Sud, a fost de 9 din 10: „Faţă de Africa de Sud, ediţia din Brazilia a fost mai bună”.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Duceți la bun sfârşit nişte proiecte dificile. Sunteți hotărât în ceea ce faceți, iar acest lucru vă aduce succesul. Apar cheltuieli...

Inspector de muncă, acuzat de luare de mită

Procurorii doljeni au reţinut un craiovean de 45 de ani, angajat al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj. Anchetatorii susţin că inspectorul de muncă a cerut o mită de 1.500 de lei administratorului a două societăţi comerciale.