22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Pandurii au remizat cu Spartacus

Fotbal – Pandurii au remizat cu Spartacus

Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate primul joc de verificare disputat ieri seară în stagiul din Austria, informează site-ul oficial al grupării gorjene. Echipa olteană a remizat cu ungurii de la Nyíregyháza Spartacus, scor 0-0, într-un meci în care antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş, a folosit două echipe diferite în cele două reprize.

„Echipa noastră a ratat câteva ocazii de gol prin Anton, Elton, Pleaşcă sau Ciucur, iar cea mai mare şansă i-a aparţinut lui Cornel Predescu, cel care a irosit o lovitură de la 11 metri în minutul 47. La doar 3 minute după ratarea acestei lovituri de pedeapsă, Predescu s-a accidentat uşor şi a fost schimbat cu tânărul Şendroiu. Petre Grigoraş a folosit toţi jucătorii din lot cu excepţia portarului Pedro Mingote în acest prim meci de verificare din stagiul austriac. Laurenţiu Iorga a debutat sub culorile echipei noastre la acest joc disputat pe terenul de antrenament al formației Wiener Neudorf”, se arată într-un comunicat al pandurilor.
Petre Grigoraș a utilizat următorul unsprezece în prima repriză: Stanca – Unguruşan, Erico, Christou, Momcilovic – Breeveld, Anton (căpitan), Răduţ – Iorga, Matulevicius, Shalaj. În partea a doua a mizat pe: Gliwa – Pleaşcă (căpitan), Pîrvulescu, Negrescu, Nicoară – Pană, Elton, C. Predescu (50, Şendroiu; 75, A. Predescu) – Buleică, M. Roman, Ciucur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS