20.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - CSU a anunțat prețurile abonamentelor și biletelor pentru ediția 2014-2015 din Liga I

Fotbal – CSU a anunțat prețurile abonamentelor și biletelor pentru ediția 2014-2015 din Liga I

CS Universitatea Craiova a emis un comunicat pe site-ul oficial al clubului în care prezintă suporterilor conturile abonamentelor și biletelor pentru ediția 2014-2015 din Liga I. „Clubul Sportiv Universitatea Craiova anunţă că începând de vineri, 4 iulie, se vor pune în vânzare abonamentele pentru stagiunea 2014-2015. Ele vor putea fi procurate online. Cei care nu au posibilitatea de a achiziţiona abonamentele online pot face comanda la magazinul oficial al clubului.

Universitatea Craiova va avea următoarea politică de dicounturi:
Abonamente sezon 2014 – 2015. Suporterii care opteaza pentru abonament pe un sezon, beneficiaza de un discount de 30% din pretul total al biletelor aferent tribunei selectate. Au fost luate in calcul 17 meciuri. In urma prelucrarii discountului si a rotunjirii acestora prin minus, preturile vor fi urmatoarele:
PRETURI ABONAMENTE 2014-2015 Liga I: peluze – 55 lei, tribuna II – 135, tribuna I – 195, tribuna 0 – 330, VIP – 4500.
– Abonamentele Family Stand sunt concepute pentru familiile cu unul sau mai multi copii astfel: abonatul Family Stand beneficiaza un abonament la Tribuna 1 (pe partea bancii de rezerve a CSU) și de un discount de 40% din prețul aferent tribunei I la achiziționarea unui abonament valabil la Family Stand astfel:
– Pentru un adult însoțit de copii: 165 lei.
– Abonamente Senior: Prin prezentarea unui act de identitate și a talonului de pensie original, se va putea achiziționa un abonament beneficiind de un discount de 50%, după cum urmează: peluze – 25 lei, tribuna II – 65, tribuna I – 95, tribuna 0 – 165.
– Abonamente Student: Prin prezentarea unui act de identitate și a carnetului de student original, se va putea achiziționa un abonament având de prețuri speciale, beneficiind de un discount de 50%, după cum urmează: peluze – 25, tribuna II – 65, tribuna I – 95, tribuna 0 – 165.
– Abonamentul Corporate este conceput pentru persoanele juridice care doresc să achiziționeze minimum 10 abonamente la aceeași tribună. Pentru a intra în posesia abonamentelor, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa [email protected] care să conțină următoarele informații: date de identificare firmă, număr abonamente, tribuna selectata și un număr de telefon la care puteți fi contactat. În urma prelucrării unui discount de 35% din prețul total al biletelor aferent tribunei selectate, pentru abonamentele corporate sunt următoarele prețuri: peluze – 550 lei, tribuna II – 1265, tribuna I – 1820, tribuna 0 – 3085.
– Persoane cu dizabilități: pentru a beneficia de un abonament gratuit, aceste persoane trebuiesc să contacteze clubul prin e-mail [email protected].
Beneficii pachete abonamente Liga I, sezonul 2014 – 2015
Toate persoanele care își vor achiziționa abonament în sezonul 2014 – 2015 vor dispune de o serie de beneficii, în funcție de tribuna selectată.
Beneficii pentru abonații Peluzei I și II:
10% discount la magazinul oficial CSU
25% discount din prețul biletului pentru meciurile internaționale.

Beneficii pentru abonatii Tribunei a IIa
10% discount magazinul oficial CS Universitatea Craiova
25% discount din pretul biletului pentru meciurile internationale
50% discount la meciurile din Cupa Ligii

Beneficii pentru abonatii Tribunei I
10% discount magazinul oficial CS Universitatea Craiova
25% discount din pretul biletului pentru meciurile amicale
Acces gratuit la meciurile din Cupa Ligii
50% discount la meciurile din Cupa Romaniei

Beneficii pentru abonatii Tribunei 0
10% discount magazinul oficial CS Universitatea Craiova
25% discount din pretul biletului pentru meciurile amicale
Acces gratuit la meciurile din Cupa Ligii
Acces gratuit la meciurile din Cupa Romaniei
Fanion cadou la CSUC Official Store

Beneficii pentru abonament VIP
10% discount magazinul oficial CS Universitatea Craiova
Acces gratuit la meciul de prezentare
Acces gratuit la meciurile amicale
Acces gratuit la meciurile din Cupa Ligii
Acces gratuit la meciurile din Cupa Romaniei
Minge cu autografele jucatorilor

Family Stand
sector special amenajat pentru familii
tribuna I – langa banca de rezerve a CSUC
Copiii cu varsta de pana la 14 ani beneficiaza de acces gratuit cu conditia ca acestia sa fie insotiti de catre parinti
Pentru a benefica de discounturi, suporterii nostri sunt rugati sa prezinte la casele de bilete sau magazin, cardul de abonat si cartea de identitate/carnet de sofer/pasaport in original

Totodată, CS Universitatea Craiova face cunoscute şi preţurile biletelor pentru sezonul 2014-2015.
Prețul biletelor a fost stabilit în funcție de adversar, pentru toate meciurile desfășurate pe teren propriu, astfel:
Pentru meciurile disputate pe teren propriu împotriva echipelor: Steaua, Astra, Petrolul, Dinamo, CFR Cluj, prețurile vor fi: peluze – 5 lei, tribuna 2 – 15 lei, tribuna 1 – 20 lei, tribuna 0 – 35 lei.
Pentru meciurile disputate pe teren propriu împotriva echipelor: Pandurii, FC Botoșani, Ceahlăul, Oțelul Galați, U Cluj, Viitorul Constanța, Gaz Metan Mediaș, Chiajna, Tg. Mureș, Iasi, Rapid, prețurile vor fi: peluze – 5 lei, tribuna 2 – 10 lei, tribuna 1 – 15 lei, tribuna 0 – 25 lei.

Alte informații
Biletele pentru meciurile din Liga I se pun în vânzare cu minimum 3 zile înainte de ziua meciului. Prețurile biletelor sunt afișate cu minimum 3 zile înaintea punerii în vânzare pe site-ul oficial al clubului, la sectiunea „BILETE” și „ȘTIRI” .
O persoană poate achiziționa maximum 4 bilete/meci și DOAR având asupra sa buletinul sau permisul de conducere în ORIGINAL.
Biletele pot fi cumpărate DOAR de la casele de bilete ale CSU sau on-line, accesând www.csuc.ro, la secțiunea BILETE ON LINE. Conducerea clubului nu garantează validarea biletelor achiziționate din alte surse decât cele menționate mai sus.
Copiii până la 14 ani au accesul gratuit pe stadion, cu condiția ca aceștia să fie însoțiți de părinti, care să-i țină în brațe și care au întreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora în interiorul stadionului.
Femeile și copiii au prioritate atât la casele de bilete, cât și la intrarea în stadion.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS