22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis - Halep s-a calificat în turul secund al turneului de la Wimbledon

Tenis – Halep s-a calificat în turul secund al turneului de la Wimbledon

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 3, s-a calificat, astăzi, în turul doi la Wimbledon, după ce a trecut, cu scorul de 6-2, 6-2, de brazilianca Teliana Pereira (locul 91 WTA), după o oră şi cinci minute.

Simona Halep a fost mulţumită de prestaţia sa din partida cu Pereira. „Este un start bun. Am fost agresivă şi am controlat jocul. Am făcut un meci bun şi am servit foarte bine. A fost puţin dificil să joc din cauza vântului. Mingea zbura diferit, dar am administrat bine această situaţie. Voi da tot ce am mai bun pentru a ajunge câte mai departe la Wimbledon”, a afirmat Simona Halep, conform DigiSport.

În turul doi, Halep o va întâlni pe Lesia Ţurenko (Ucraina), jucătoare venită din calificări şi locul 170 WTA, care a depăşit-o cu 6-3, 6-0, pe Dinah Pfizenmaier (Germania), poziţia 116 în clasamentul mondial.

Halep şi Ţurenko s-au întâlnit de trei ori în carieră, de fiecare dată victoria revenindu-i româncei. Ultima întâlnire dintre cele două a avut loc în 2013, în calificările de la Hertogenbosch, şi s-a încheiat cu scorul de 6-3, 6-1.

Pentru accederea în turul secund la Wimbledon, Simona Halep va primi 70 de puncte WTA şi un cec în valoare de 43.000 de lire sterline.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS