19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDinamo i l-a „suflat“ pe Dudea lui CSU

Dinamo i l-a „suflat“ pe Dudea lui CSU

În ciuda faptului că la Craiova există o echipă puternică, de Liga I, juniorii importanţi din Bănie continuă să plece la echipele din Capitală. Un produs valoros al CSJ Ştiinţa U Craiova, căpitan al juniorilor B de la CS Universitatea Craiova, Alin Dudea, a semnat sâmbătă cu Dinamo Bucureşti. Gruparea din Ştefan cel Mare va plăti o grilă de formare de doar 10.000 de lei pentru achiziţionarea fundaşului central, rămas fără contract, iar CSU, în baza parteneriatului cu CSJ, ar fi scos din buzunar de cinci ori mai puţin. „Am semnat cu Dinamo, considerând că în Bucureşti am mai multe şanse să mă afirm“, a declarat Alin Dudea, pentru GdS.
„Este mai bine ca Alin să meargă la Dinamo, pentru că sunt alte perspective pentru el acolo. Putea să rămână la CSU, dar dacă am văzut că nu a venit nimeni cu un contract să semnăm… Cei de la Dinamo au apreciat jocul lui din finala campionatului de la Berceni, s-au interesat de băiat şi ne-au propus să semnăm. Cred că îi va fi mai bine la Dinamo“, a explicat tatăl lui Alin, Claudiu Dudea, pentru GdS.
Alin Dudea nu este singurul jucător pe care l-ar putea pierde CS Universitatea Craiova, fără contracte noi fiind şi Dan Căpăţână, Darius Costea, Dan Buzărnescu şi Alexandru Armăşelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS