10.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenis – Halep s-a retras în turul secund la turneul de la Hertoghenbosch

Tenis – Halep s-a retras în turul secund la turneul de la Hertoghenbosch

Simona Halep, cap de serie numărul 1, a abandonat, astăzi, în meciul cu Annika Beck, locul 55 WTA, la scorul de 7-5, 2-3, din cauza unor dureri la omoplatul drept, în turul doi al turneului de la ‘s-Hertoghenbosch (Olanda), informează Mediafax.

Jucătoarea Simona Halep a câştigat primul set cu scorul de 7-5, în 50 de minute. În pauza dintre seturi, care a durat aproape nouă minute, Halep a cerut intervenţia fizioterapeutului, acuzând dureri la gât şi la omoplatul drept. Această intervenţie a fost făcută după time out-ul tehnic solicitat de Beck.

Românca, deţinătoarea trofeului la turneul WTA olandez, a cerut din nou ajutor medical la scorul de 1-2 şi 2-3, în setul doi. După ultima intervenţie, Halep a anunţat arbitrul de scaun că nu mai poate continua, după o oră şi 16 minute de joc.

În luna mai, Simona Halep a abandonat şi la turneul de la Roma, după ce câştigase în turul 2, pentru a fi aptă de joc la Roland Garros, unde a ajuns în finală. Ea acuzat atunci dureri musculare în zona abdomenului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS