12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPleșan și Curelea continuă cu CSU

Pleșan și Curelea continuă cu CSU

Oficialii CS Universitatea Craiova au ajuns la un acord de prelungire a contractului cu mijlocașul Mihăiță Pleșan, căpitanul alb-albaștrilor din returul campionatului trecut, și cu atacantul Costin Curelea, unul dintre principalii marcatori ai echipei în Liga a II-a, care luni nu a luat parte la ședința de pregătire. Curelea s-a prezentat la antrenamentul de ieri-dimineață, efectuat pe terenul „Zoli Crișan“, în formație revenind și jucătorii Nerijus Valskis și Răzvan Patriche. Primul se află sub contract cu CSU și a fost învoit de la reunire, iar Patriche i-a cerut voie lui Jerry Gane să se pregătească sub comanda sa până își va găsi un nou angajament, el neintrând în calculele craiovenilor pentru Liga I.
Dimineața trecută a fost aglomerată pentru conducătorii clubului. În primă fază, aceștia i-au cazat la hotel pe jucătorii transferați din campionatul portughez, fundașul Kay și mijlocașul Nuno Rocha, apoi s-au pus la masa tratativelor cu Mihăiță Pleșan și au ajuns la un numitor comun. Căpitanul și cei doi străini propuși de impresarul Marcel Popescu au intrat, conform site-ului clubului, în programul echipei începând cu al doilea antrenament al zilei, la care presa nu a avut voie, așa cum s-a întâmplat și la ședința de dimineață.
La capitolul sosiri și-ar putea trece numele și Henrique Madson, care a evoluat ultima dată la FC Vaslui. Mijlocașul brazilian are 23 de ani și a jucat în Liga I în 25 de partide, izbutind două goluri, prețul său de piață fiind evaluat de site-urile de specialitate la 850.000 de euro.

Ionuț Șerban,
pus pe liber

Ionuț Șerban, unul dintre jucătorii pentru care conducerea craioveană s-a zbătut mult să-l aducă în iarnă de la Viitorul Constanța, nu a mai intrat în vederile noului staff tehnic. „Îmi expiră înțelegerea cu CSU la sfârșitul acestei luni. Contractul meu a fost valabil șase luni, cu opțiune de prelungire pe încă trei ani. Am fost la club înainte de reunire și mi s-a spus că nu intru în vederile lor. Acum mă duc la o miuță cu prietenii și aștept propuneri“, a spus craioveanul Ionuț Șerban, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS