12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Școlarii“ lui Gică Barbu au impresionat în Franța

„Școlarii“ lui Gică Barbu au impresionat în Franța

Grupa de copii născuți în anul 2000 a Școlii de Fotbal „Gică Popescu“ a participat recent la un turneu internațional în Franța, la Valenciennes, care s-a adresat juniorilor Under 15, evoluția craiovenilor fiind foarte apreciată. La start, pe lângă formația olteană, s-au aflat nume importante ale fotbalului juvenil din Hexagon – US Escaudain, Paris Gobelins, FC Teteghem, Colonial Martinica, FC Villeneuve și Deville Maronne, Belgia – FC Royal Antwerp și FC Charleroi, Algeria – FC Matury și Polonia – Viktoria Plzen, Legia Varșovia.
„GP“ Craiova a câștigat grupa B cu cinci puncte, după ce a înregistrat două remize, 0-0 cu FC Royal și 0-0 cu FC Villeneuve, și o victorie, 2-1 cu Deville Maronne, golurile „școlarilor“ fiind marcate de Bujor și Drăghici. În sferturile de finală a dispus cu 4-1 de Colonial Martinica, marcatori fiind Zanfir, Nițu, Pătroi și Bujor, iar în semifinale a trecut la penaltiuri cu 3-2, în timpul regulamentar scorul a fost 0-0, de FC Matury, reușitele purtând semnăturile lui Pătroi, Nițu și Zanfir. Craiovenii nu au fost la fel de norocoși însă și în finala disputată cu Deville Maronne, pierzând la loviturile de departajare, scor 4-5, după 0-0 în timpul regulamentar. Din tabăra noastră au punctat Zanfir, Bujor, Pătroi și Ursu, iar Nițu și Tudora au ratat.

Gică Barbu, mulțumit

Antrenorul formației de la „Hanul Doctorului“, Gică Barbu, s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi din Hexagon. „Sunt foarte mulțumit de atitudinea pe care au avut-o la acest turneu, iar evoluțiile lor au fost apreciate. Am lăsat o impresie bună, mai ales pentru că echipa noastră a fost cu un an mai mică decât celelalte participante și ne-au invitat și la ediția viitoare a turneului. Ne putem lăuda și cu Marius Ursu, care a primit titlul de cel mai bun portar al turneului. De mâine (astăzi – n.r.) ne reluăm pregătirea pentru viitorul sezon din Campionatul Național, în care avem ca obiectiv calificarea la turneul final“, a spus tehnicianul „școlarilor“.
Gică Barbu a mizat în Franța pe următorul lot: Marius Ursu – Mario Bujor, Adrian Pătroi, Andrei Isuf, Cătălin Nițu, Andrei Lambu, Ionuț Zanfir, Daniel Gheorghe, Alin Drăghici, Răzvan Simion, Eduard Militaru, Tiberiu Tudora, Robert Rezeanu, Ștefan Pârvuleasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS