23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCosmin Frăsinescu şi Alexandru Băluţă, ultimele achiziții

Cosmin Frăsinescu şi Alexandru Băluţă, ultimele achiziții

Directorul executiv al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, a anunțat vineri numele jucătorilor cărora nu li s-au mai prelungit contractele de joc, fiind vorba despre Marian Pop, Latinovic, Dragu, Precup și Vandelanoitte. „Pleșan și Izvoranu sunt jucători care au terminat contractele cu noi, dar ne dorim să continuăm și am încredere că vom semna prelungirea contractelor. La final de contract mai sunt opt jucători“, a spus oficialul CSU.
Felix Grigore a confirmat apoi transferurile a șapte jucători, pe care presa i-a anunțat încă de săptămâna trecută: „Am cooptat jucători de echipă națională. L-am adus pe Mateiu, de la FC Brașov, pe Herghelegiu și Avrămia, de la Poli Iași, cu care am semnat încă din iarnă, pe portarul Straton, de la Vaslui, și doi jucători din Portugalia: Kay și Nuno Rocha. Azi (vineri – n.r.), la trei dimineață, nu spun de ora asta ca să mă plâng, pentru că de regulă atunci legăn și copilul, am semnat cu Cosmin Frăsinescu, de la Gaz Metan Mediaș, unul dintre cei mai buni fundași din România la ora actuală“.
Vineri seară, clubul a anunțat că s-a ajuns la un acord și cu mijlocașul Alexandru Băluță (20 de ani), de la Viitorul Constanța. Acesta este originar din Craiova și este un produs al Școlii de Fotbal „Gică Popescu“, grupare care deține 50% din drepturile sale federative.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS