30.1 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal (f) – Echipa Real Craiova a cucerit medalia de bronz în Superliga Naţională

Fotbal (f) – Echipa Real Craiova a cucerit medalia de bronz în Superliga Naţională

 

Fotbalistele de la Real Craiova se menţin în elita fotbalului din România. Sportivele pregătite de Sorin Pătraşcu au intrat astăzi în posesia medaliilor de bronz în Superliga Naţională, la finalul ultimului meci din play-off, disputat la Târgu Mureş, în compania formaţiei locale ASA.

Chiar dacă gazdele, deja vicecampioane naţionale, s-au impus cu 3-0, oltencele şi-au păstrat locul trei deoarece echipa de pe locul patru, CFR Timişoara, a fost învinsă şi ea în deplasare, de campioana Olimpia Cluj, cu scorul de 6-0.

Clasamentul final al play-off-ului Superligii se prezintă astfel: 1. Olimpia Cluj (21 de puncte), 2. ASA Târgu Mureş (12 puncte), 3. Real Craiova (5 puncte), 4. CFR Timişoara (4 puncte).

Antrenorul echipei craiovene, Sorin Pătraşcu, a declarat pentru GdS că este foarte mulţumit de performanţa obţinută: “A fost un an excepţional pentru noi, cu un parcurs merituos. O parte din componentele lotului nostru au devenit şi campioane la Cupa Liceelor în sală. Şi mai avem de disputat un turneu internaţional la Amiens, în Franţa, în perioada 11-17 iunie, de unde sper să venim cu trofeul”.

Acesta a făcut referiri şi la acest ultim meci, de la Târgu Mureş. “Prima repriză a fost echilibrată. Târgu Mureş, echipă care în play-off şi-a adus cinci jucătoare valoroase din Ungaria, a marcat un gol, iar noi am avut trei situaţii clare de a marca. În partea a doua, pe fondul unei prospeţimi fizice, gazdele au mai înscris două goluri”, a adăugat Pătraşcu.

Din echipa medaliată cu bronz fac parte jucătoarele: Adriana Cioara, Florina Bertea (portari),Georgiana Pozmac, Denisa Comănoiu, Mirabela Ristache, Andreea Tomescu, Alexandra Hornea, Loredana Cosma, Andreea Cojocaru, Mituţa Simion, Iulia Obreja, Alina Peşu, Roxana Dinescu, Alina Butnaru, Ana Maria Ioniţă, Veronica Muntean, Mădălina Nicu, Claudia Buză, Simona Peşu şi Diana Panaite. Din staff, pe lângă antrenorul principal Sorin Pătraşcu, mai fac parte Adrian Popa, antrenor secund şi Fănel Văduva, director executiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS