30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportScrimă (m): CS Universitatea Craiova şi-a păstrat titlul de campioană naţională

Scrimă (m): CS Universitatea Craiova şi-a păstrat titlul de campioană naţională

Echipa masculină de scrimă CS Universitatea Craiova a câştigat ieri medalia de aur la Superliga Naţională pe echipe de la Satu Mare. Elevii lui Dumitru Popescu au obţinut următoarele rezultate: 45-33 cu UNEFS București, 43-39 cu CSM Satu Mare, 45-43 cu LPS Craiova, 45-15 cu Univ. Craiova2, 45-37 cu CSU Târgu Mureș, 45-38 cu CSM Oradea și 45-43 cu CS Satu Mare. Din echipă campioană, care a cucerit titlul pentru al doilea an consecutiv, au făcut parte sportivii: Alin Mitrică, Dorian Pîrvan, Alin Sbîrcia și Ionuţ Trandafirescu.
Pe locul al doilea s-a clasat CSM Satu Mare, formaţie nou promovată în Superligă, iar bronzul a revenit celor de la CSM Oradea.
Echipa Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trişcu” Craiova (Mario Persu, Valentin Blăgniceanu, Cătălin Foamete, Ovidiu Pîrvuleasa) a încheiat concursul pe locul şase.
CS Universitatea 2 Craiova (Liviu Dragomir, Robert Sfîrloagă, Ştefăniţă Vîlceanu) a retrogradat în Divizia A, acolo unde se află şi CSM Craiova, care nu a reuşit să promoveze în Superligă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS