13.3 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPodariul a luat un punct de „aur“ la Tunari

Podariul a luat un punct de „aur“ la Tunari

ACS Podari a terminat la egalitate, scor 1-1 partida susţinută sâmbătă, în deplasare, cu CS Tunari, contând pentru etapa a 7-a din play-out-ul Ligii a III-a, seria 3. Ilfovenii au deschis scorul prin M. Dumitru, în minutul 80, iar podărenii au egalat prin Bălmău, la ultima fază a jocului.
ACS Podari: Geacă – Orban, Dreşcă, Crângoiu, Ciocioană – Stoica, Jianu, Răduţ, Bălmău – Preda şi Dicu (‘84, Dina).
Doljenii au evoluat cu un jucător în plus pe teren din minutul 30, după eliminarea unui jucător de la CS Tunari. De asemenea, podărenii l-au trimis în poartă pe fundaşul Mihai Geacă, întrucât „Florin Purcea era accidentat, iar Victor Turieanu a plecat de la echipă“, a explicat managerul ACS Podari, Dorel Grigorie, pentru GdS.
Cealaltă echipă doljeană, ACS Viitorul Municipal Craiova, a fost învinsă, scor 2-3, la Işalniţa, de Dinamo II. Pentru gazde au punctat Ştoiu (‘33) şi Năstase (‘84), iar roş-albii au înscris prin Cioinac (‘25, ‘37) şi Krausz (‘76).
Reprezentantele din Olt, care evoluează în play-off-ul Ligii a III-a, seria 3, au obţinut rezultate diferite. FC Balş nu s-a prezentat la FC Baloteşti şi va pierde meciul la „masa verde“ cu 3-0. În schimb, CS Vişina Nouă a trecut cu 2-1 de Metaloglobus Bucureşti, datorită golurilor reuşite de Mitroi (‘70) şi Priescu (‘75), pentru oaspeţi punctând Păuna (‘35).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS