24.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCSU, test de maturitate în Ardeal

CSU, test de maturitate în Ardeal

CS Universitatea Craiova susţine sâmbătă, de la ora 11.00, în Ardeal, un adevărat test de maturitate, urmând să o întâlnească pe Gloria Bistriţa, într-o partidă contând pentru etapa a 7-a din play-off-ul Ligii a II-a, seria 2. Trupa lui Gabi Balint nu are voie să piardă această întâlnire, în eventualitatea câştigării celor trei puncte, coroborat cu o victorie a liderului ASA Târgu Mureş, pe teren propriu, cu CSM Vâlcea, s-ar limpezi situaţia promovării.
„Sunt convins că nu va fi o partidă uşoară, Gloria este rănită în orgoliu după ce nu a primit licenţa şi va da totul pe teren ca să se răzbune, să ocupe un loc cât mai bun. I-am văzut pe băieţi la antrenament, am vorbit zilele trecute şi cu Gabi Balint şi mi-a zis că îi simte foarte motivaţi. Acum sper să facă un meci bun la Bistriţa şi să câştige. Nu ar fi rău nici un egal, dar o victorie a noastră şi un succes al lui ASA cu Vâlcea ar simplifica enorm lucrurile în clasament. Miercuri, cu ASA Târgu Mureş am putea sărbători deja promovarea dacă am trece de ei. E foarte important acest joc cu Gloria, e ca un examen pentru jucătorii noştri. Sper să fie conştienţi de acest lucru“, a declarat şeful departamentului de scouting al CSU, Nicolae Ungureanu, pentru GdS. Partida de pe stadionul „Gloria“ va fi arbitrată de Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe), ajutat de Adrian Radu Ghinguleac (Bucureşti), Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti) şi Adrian Illyeş (Ploieşti). Observatori au fost desemnaţi Laszlo Sajtos (Sibiu), respectiv Costin Dan (Zalău).

Vâlcenii stau la „pândă“

CSM Vâlcea şi-a pus mari speranţe în jocul cu ASA, de la Târgu Mureş, pentru că echipa gazdă nu poate folosi în disputa de sâmbătă, de la ora 18.00 (TVR 3), patru jucători de bază: Hora, Bumba, Verdeş şi Buhăescu. „Este un meci cât o promovare. Sper ca jucătorii valizi la ora jocului să înţeleagă şansa uriaşă pe care o avem, aceea de a promova chiar sub ochii fanilor noştri. Cred că avem şanse egale de a câştiga acest meci cu Vâlcea“, a spus antrenorul mureşenilor, Adrian Falub.
De partea cealaltă, tehnicianul vâlcenilor, Erik Lincar, nu-l va putea utiliza pe mijlocaşul Codruţ Lircă, după ce i-a recidivat leziunea musculară în jocul cu Bistriţa, în schimb, va beneficia de aportul atacantului N’Kongue, după ce şi-a ispăşit etapa de suspendare.
Disputa de pe „Transil“ va fi arbitrată de Florin Miron (Bucureşti), asistenţi fiind Aurel Oniţă (Constanţa) şi Gero Szabo (Cluj), rezervă fiind: Mihai Amorăriţei (Câmpina).
Observatori sunt Patritiu Abrudan (Cluj) şi Mircea Dancu (Sibiu).

„Minerii“, deplasare la Oradea

Retrogradată şi din punct de vedere matematic, Minerul Motru tratează ultimele apariţii din play-out-ul Ligii a II-a foarte relaxată, jucătorii evoluând mai mult pentru imaginea lor.
Trifu şi compania joacă sâmbătă, de la ora 11.00, în deplasare, cu FC Bihor, şi încearcă să le încurce socotelile gazdelor.
Partida este arbitrată de o brigadă din Târgovişte, compusă din Marius Chiţu – Adrian Ionescu, Gabriel Ion Cătană, rezervă fiind Florin Mazilu (Satu Mare).
Observatori au fost desemnaţi Ioan Onicaş (Zalău) şi Marcel Coraş (Arad).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS