26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Sfătuitorul“ Naicu, debut cu dreptul la Podari

„Sfătuitorul“ Naicu, debut cu dreptul la Podari

ACS Podari a învins, sâmbătă, scor 2-1, pe teren propriu, pe ACS Viitorul Municipal Craiova, într-un joc din cadrul etapei a 6-a din play-out-ul Ligii a III-a, seria 3. Golurile învingătorilor au fost marcate de Eduard Dina (‘11, ‘71), oaspeţii replicând prin Alexandru Varia (‘50).
ACS Podari a evoluat în formula: Purcea – Orban, Dina, Dreşcă, Ciocioană – Bălmău, Murgan (‘46, Stoica), Jianu, Răduţ – Preda, Dicu (‘76, Barbu).
De partea cealaltă, antrenorul Alin Gavrilă a mizat pe următorii jucători: Vişanu – Badea (‘37, Tudor), Gheorghiţă, Bălan, M. Popa – Fruntelată (‘78, Ştoiu), Chiriţă, Flori, L. Scarlat – Mirescu, (‘46, C. Scarlat), Năstase (‘46, Varia).
Antrenorul Victor Naicu a fost la primul joc de la revenirea la ACS Podari, însă continuă să fie şi pe banca formaţiei FC Balş, care evoluează în play-off-ul Ligii a III-a, seria 3. Astfel, până la finalul sezonului, Naicu va avea un rol de sfătuitor al echipei, interimari fiind jucătorii Mădălin Murgan şi Dorin Preda.
„Am stat în spatele gardului, în afara terenului, pentru că nu pot să am o funcţie oficială la ACS Podari. A fost o victorie de moral a băieţilor şi este foarte importantă pentru ei. Meritul pentru acest succes este exclusiv al fotbaliştilor şi sper să fie mai liniştiţi acum. Cu încă trei puncte pe teren propriu în aceste ultime etape cred că suntem salvaţi de la retrogradare. M-a surprins că un junior de la Podari, Valentin Dicu, la 19 ani acuza crampe încă din minutul 55 şi în ultimul sfert de oră am fost nevoiţi să introducem un jucător de 15 ani, pe Barbu“, a afirmat Victor Naicu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS