13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMalu Mare nu a fost „urcată pe garduri“ la Unirea

Malu Mare nu a fost „urcată pe garduri“ la Unirea

Meciul dintre Sic Pan Unirea şi Ştiinţa Malu Mare, scor 0-2 (goluri Lucian Ionescu ‘35, Laurenţiu Bârsanu ‘55), disputat miercuri seară, în sferturile de finală ale Cupei României Dolj, a suscitat un interes deosebit, după ce gazdele au fost acuzate că au un comportament dur pe teren propriu.
În ciuda eşecului, gazdele au dat dovadă de sportivitate, recunoscând superioritatea formaţiei pregătite de Ştefan Cismaru, după cum a declarat, pentru GdS, primarul comunei Unirea, Marin Bădoiu: „A fost un meci foarte disputat, pot spune chiar de nivelul Ligii a IV-a. A fost linişte, fără vreun incident. Şi când eram conduşi cu 2-0 comportamentul a fost ireproşabil atât în rândul spectatorilor, cât şi în cel al jucătorilor. Nu ştiu de ce s-a vorbit aşa urât depre noi, că suntem liniştiţi. Doar cu cei de la Pleniţa este rivalitate mai mare, dar eu mereu le-am spus jucătorilor să fie paşnici. La final de meci, îi mai invit la o berică, tocmai ca să fim prieteni cu toată lumea. Noi terminăm aproape în fiecare an pe primul loc, dar nu vrem să promovăm pentru că nu avem bani pentru Liga a IV-a“.

„Gazdele au dat dovadă de corectitudine“

Fiind atenţionaţi că toată lumea va fi cu ochii pe ei, spectatorii şi jucătorii de la Unirea s-au comportat ireproşabil, impresionându-l pe preşedintele AJF Dolj, Silviu Bogdan, care în tinereţe a plecat „şifonat“ din această zonă după un meci arbitrat. „Am stat în mijlocul spectatorilor şi nu s-a întâmplat nimic. Gazdele au pierdut meciul, dar s-au comportat sportiv şi la final am stat cu toţii de vorbă. Mi-a plăcut Unirea şi o să mai vin şi cu alte ocazii“, a precizat Silviu Bogdan, pentru GdS.
Delegatul echipei Ştiinţa Malu Mare, Ionel Pisoi, a spus că jucătorii săi nu se pot plânge că nu au fost trataţi cum trebuie la Unirea. „Chiar a fost totul peste aşteptări. Şi noi avem pe unii mai nebuni în echipă şi pot să strice un meci. Tot ce se spunea despre cei de la Unirea cred că era exagerat. Chiar îi pregătisem pe jucători pentru orice s-ar fi întâmplat pe teren, însă gazdele au dat dovadă de corectitudine şi la final ne-am dat mâna. Mă bucur că am câştigat şi că ne-am calificat în semifinale. Pentru noi contează foarte mult că ne putem lupta pentru accederea în finală. Restul, se pare că au fost doar răutăţi. Le urez multă baftă în campionat celor de la Unirea“, a declarat Ionel Pisoi, pentru GdS.
În urmă cu o săptămână, când a avut loc tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Cupei României Dolj, delegatul formaţiei Ştiinţa Malu Mare, Ionel Pisoi, atrăgea atenţia că la Unirea spectatorii şi jucătorii au obiceiul să-şi „urce pe garduri“ adversarii, fapt ce a atras atenţia conducerii AJF Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS