14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIoana Roşca şi Giulia Naicu, pe urmele lui Halep

Ioana Roşca şi Giulia Naicu, pe urmele lui Halep

Jucătoarele de tenis de câmp din Craiova se află în plin progres. Au demonstrat-o şi la Campionatul Naţional U18 de la Bucureşti, acolo unde Ioana Roşca (CSM Craiova) a devenit campioană atât la individual, cât şi la dublu, iar altă craioveancă, Giulia Naicu, a obţinut medalia de argint la dublu, ea şi partenera sa, Mihaela Ghioca, fiind învinse de Ioana Roşca şi de partenera sa, Elena Ruse, cu scorul de 6-0, 6-2. Trebuie spus că la individual Ioana o învinsese în lupta pentru titlu chiar pe Ruse, cu scorul de 7-5, 6-3.
„Am încheiat competiţia fără să pierd vreun meci şi am auzit că este primul titlu obţinut de Craiova la acest campionat U18. Sper să continuu pe aceeaşi linie“, a spus proaspăta campioană. Antrenorul său, Alex Banciu, a adăugat că „Ioana a demonstrat că este una dintre cele mai promiţătoare jucătoare de tenis la nivel de juniori“.
Ambele sportive medaliate la Campionatul Naţional provin din familii de sportivi. Ioana este fiica lui Doru Roşca, antrenor de atletism, iar mama sportivei a făcut handbal. Giulia este fata lui Victor Naicu, fostul fundaş al Universităţii Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS