12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCSU Craiova vrea victoria la Târgu Mureş

CSU Craiova vrea victoria la Târgu Mureş

http://www.youtube.com/watch?v=8W3r2_4I9PA

Oficialii formaţiei CS Universitatea Craiova au susţinut astăzi, la Sala Polivalentă, o conferinţă de presă în care au prefaţat partida de sâmbătă, de la ora 16.00, din deplasare, cu ASA Târgu Mureş, contând pentru etapa a 3-a din play-off-ul Ligii a II-a, seria 2.

Antrenorul liderului, Gabi Balint, s-a arătat optimist în privinţa acestei dispute, punctând că îşi doreşte victoria. „Este un meci pe care îl aşteptăm cu toţii, foarte important pentru noi şi cred că întâlnim cel mai dificil adversar. I-am văzut jucând, i-am analizat, avem mai multe informaţii despre ei. Este o echipă bine aşezată în teren, cu jucători cu multă experienţă în Liga I. Sunt sigur că va fi şi lume multă, bineînţeles, cu acea atmosferă ostilă nouă, ca peste tot, că ne-am obişnuit deja cu ea, dar una peste alta sunt meciuri care mie îmi plac. Sunt două echipe bune, care îşi doresc să promoveze şi sper ca pentru noi să fie de bun augur rezultatul. Sper într-o victorie, pentru că suntem capabili, pe jucători îi văd montaţi, foarte bine pregătiţi pentru acest meci. Lotul este valid, toţi care au avut probleme de sănătate s-au refăcut. Noi plecăm astăzi la Sibiu, mâine vom face un antrenament acolo, şi apoi mergem la Târgu Mureş. Este mai bine aşa, ca să facem din două bucăţi, pentru că este un drum lung şi este mai bine aşa. Chiar dacă avem un autocar ultramodern, este obositor să mergi şapte ore legate. Apoi, ne întoarcem cu avionul. Clubul a pus la dispoziţie un avion ca să ne refacem repede pentru meciul cu Reşiţa, care va fi miercurea viitoare. Ar putea fi mai uşor decât meciul cu Bistriţa, pentru că Gloria s-a închis foarte bine, nu ne-a lăsat să jucăm şi n-am avut spaţii. În schimb, Târgu Mureş este o echipă care se deschide, care iese la joc, care îşi lasă şi spaţii pentru contraatac şi atunci poate fi un meci deschis, care să îţi aducă ocazii, spectacol”, a spus tehnicianul CSU. „Nu este un meci decisiv, ci doar important, pentru că mai sunt şapte etape de disputat. Cred că ambele echipe merită să joace în prima ligă şi dacă lucrurile vor merge normal, cred că vom promova împreună. Pentru băieţi ar trebui să fie o revanşă ţinând cont de înfrângerea din retur. Pentru mine va fi primul meci cu Târgu Mureş, nu pot să consider o revanşă. Dacă o să câştigăm putem să luăm şi un gol, nu e problemă. E mai frumos 5-4 decât 1-0, şi mie îmi place mai mult. Nu vom face antijoc, dar când ne apărăm trebuie să o facem foarte bine, pentru că Târgu Mureş are jucători rapizi de la mijloc în sus, cu experienţă, care pot decide un meci. Trebuie să-i blocăm foarte bine, dar în momentul când avem mingea trebuie să jucăm bine”, a completat Gabi Balint.
Întrebat dacă au fost demarate negocierile cu jucătorii cărora le expiră înţelegerea la finele sezonul, Gabi Balint a spus că e prea devreme să se întâmple asta: „Sunt într-adevăr mulţi jucători cărora le expiră înţelegerea cu noi, dar la sfârşit vom trage linie şi vom analiza comportamentul fiecărui jucător. Trebuie să vedem unde ne vom afla prima dată, dacă vom fi în prima ligă sau nu. În funcţie de bugetul pe care-l vom avea vom şti ce vom face. În momentul ăsta nu pot să spun nimic despre niciun jucător dacă va continua sau nu cu noi. Poate nu o să mai continui eu, în fotbal este posibil orice”.

Beldeanu: E important să câştigăm

Prezent la întâlnirea cu mass-media, fostul component al Craiovei Maxima, Aurică Beldeanu, a spus că îşi doreşte ca Pleşan şi compania să răzbune înfrângerea din returul campionatului, când ASA Târgu Mureş s-a impus pe „Ion Oblemenco” cu 2-1. „Înainte nu aveam probleme cu ei (cu Târgu Mureş – n.r.), acum însă e altceva. Nu se pune problema de scor, important e să câştigăm. Mărturisesc că singurul meci pe care nu l-am văzut a fost cel cu Târgu Mureş din retur, pentru că am fost observator, pe care l-am pierdut. Îmi place să cred că a fost un accident şi sunt sigur că echipa noastră creşte de la meci la meci, am observat acest lucru. Spre exemplu n-am avut nicio emoţie la jocul cu Gloria Bistriţa, am fost sigur că vom câştiga. Eu am mare încredere că nu vom pierde la Târgu Mureş. De abia aştept acest meci şi sunt convins că va fi bine. Eu sunt mulţumit, ca să fiu sincer, şi cu meci egal. Un 5-4, ca la teatru, mi-ar conveni”, a spus Beldeanu.
La rândul său, fundaşul dreapta, Răzvan Patriche, speră să-şi învingă fosta echipă şi să nu primească gol: „Ne dorim 1-0 şi să nu primim gol. Acum vedem ce va fi. Orice echipă este de bătut şi sper să ne întoarcem cu trei puncte. Eu nu am prea jucat în prima parte a returului, pentru că aşa au considerat domnii antrenori la momentul respectiv. Sper să o fac de acum înainte”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS