20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReal Madrid s-a distrat cu Bayern şi s-a calificat în finala Ligii

Real Madrid s-a distrat cu Bayern şi s-a calificat în finala Ligii

Formaţia spaniolă Real Madrid a făcut un joc excelent ieri seară, în Germania, câştigând cu neverosimilul scor de 4-0 în faţa lui Bayern Munchen, în manşa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor. Golurile „galacticilor” au fost marcate de Sergio Ramos (’16, ’20), ambele cu capul, la primul după o centrare a lui Modric, a doua aparţinându-i lui Pepe, şi Cristiano Ronaldo (’35, ’90), care a finalizat cu un şut la colţul lung după o pasă a lui Gareth Bale, respectiv dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri.

Cum în tur, spaniolii se impuseseră cu 1-0 pe „Santiago Bernabeu”, Real s-a calificat în finala Ligii Campionilor cu scorul general de 5-0 în detrimentul lui Bayern Munchen, nimeni alta decât deţinătoarea trofeului.

Bayern Munchen: Neuer – Lahm, Boateng, Dante, Alaba – Kroos, Schweinsteiger – Robben, Muller (’72, Pizarro), Ribery (’72, Goetze) – Mandzukic (’46, Martinez). Antrenor: Josep Guardiola.

Real Madrid: Casillas – Carvajal, Ramos (’75, Varane), Pepe, Coentrao – Modric, Alonso, Di Maria (’84, Casemiro) – Bale, Benzema (’79, Isco), Ronaldo. Antrenor: Carlo Ancelotti.

Cartonaşe galbene: Dante ’17 / Alonso ’38.

Au arbitrat: Pedro Proenca – Bertino Miranda, Tiago Trigo – Duarte Gomes, Joao Capela; Paulo Soares (Portugalia).

Delegat UEFA: Martin Sturkenboom (Olanda).

Observator de arbitri: Vaclav Krondl (Cehia).

De menţionat că atacantul Realului, portughezul Cristiano Ronaldo, a stabilit în acest joc cu Bayern un record de goluri într-un singur sezon în istoria Ligii Campionilor, după ce a marcat pentru a 15-a şi a 16-a oară în 2013/2014. Precedentul record era de 14 goluri şi era deţinut de Lionel Messi (2011-2012/FC Barcelona) şi Jose Altafini „Mazzola” (1962-1963/AC Milan).

Real Madrid îşi va afla adversara din finala de la Lisabona (24 mai) în această seară, Chelsea urmând să întâlnească de la ora 21.45 (Digi Sport 1), la Londra, pe Atletico Madrid. În tur scorul a fost egal, 0-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS