11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPatriche: Suntem mai buni decât ASA

Patriche: Suntem mai buni decât ASA

\n

Fundaşul formaţiei CS Universitatea Craiova, Răzvan Patriche, a împlinit ieri 28 de ani, iar dorinţa sa este legată de promovarea echipei. „Mulţumesc mult pentru urări şi pentru că v-aţi amintit de ziua mea. Îmi place la Craiova, e bine, m-am acomodat destul de repede zic eu. Îmi doresc
să-mi ajut echipa cât mai mult, să joc cât mai bine şi să fiu sănătos, pentru că ăsta este aspectul cel mai important. Dorinţa cea mai mare pe care o am este să promovăm. În sezonul viitor, când vom fi în Liga I, sper să vină şi mai multă lume la stadion şi să ne bucurăm cu toţii de victorii frumoase“, a spus Patriche, pentru GdS.
Întrebat cum priveşte partida viitoare, cu ASA Târgu Mureş, fosta sa echipă, Răzvan Patriche s-a arătat optimist, mizând pe o victorie a CS Universitatea Craiova în disputa de sâmbătă, de la ora 16.00, de pe stadionul „Transil“. „La Târgu Mureş este un meci ca oricare altul din play-off, un derbi din care trebuie să obţinem maximum posibil. Cunosc lotul lor şi consider că suntem mai buni şi o să demonstrăm asta şi pe teren. Că am pierdut cu ei aici, în campionat, a fost un accident, iar acum sper să ne revanşăm. Eu cred că noi şi Târgu Mureş avem cele mai bune echipe din serie şi că vom promova împreună, noi de pe primul loc, ei de pe doi. Mai sunt destule puncte în «iarbă» şi mai pot apărea surprize pe parcurs dacă nu este seriozitate, dar nu cred că este cazul nostru“, a punctat fundaşul dreapta Răzvan Patriche.

Dragicevic: E greu pe marginea terenului

La antrenamentul de ieri-dimineaţă, desfăşurat pe „Petre Deselnicu“, a fost multă voie bună, glumele nelipsind în ciuda temelor solicitante ale lui Gabi Balint. A fost o şedinţă în care au predominat elementele tehnico tactice, cu accent pe finalizare, totul făcut în regim de viteză, semn că la jocul cu ASA Târgu Mureş se vrea obţinerea celor trei puncte.
În timp ce Pleşan şi compania erau ocupaţi cu jocul-şcoală, pe marginea terenului s-au pregătit separat juniorul Andrei Ivan şi Ivan Dragicevic, ultimul arătând o stare fizică foarte bună după accidentarea şi operaţia suferită la ligamentele piciorului drept la începutul turului de campionat. Dragicevic nu s-a „băgat“ la joc, dar a luat parte la unele exerciţii, semn că recuperarea decurge foarte bine. „Sunt din ce în ce mai bine, mă recuperez destul de repede şi asta mă bucură enorm, pentru că m-am săturat să fiu spectator la meciurile colegilor. E greu pe marginea terenului. În câteva săptămâni o să fiu foarte bine din punct de vedere fizic, dar până atunci trebuie să iau lucrurile aşa cum sunt“, a spus Ivan Dragicevic, pentru GdS.
Şi în privinţa lui Jason Vandelannoite sunt veşti bune, după problemele musculare pe care le-a acuzat săptămâna trecută. Întrebat de preparatorul-secund Laurens Ebben cum se simte după efortul depus în timpul antrenamentului, belgianul a spus că este bine şi că la partida de azi va fi sută la sută apt.

Geolgău nu se mulţumeşte cu egalul

Gabi Balint şi compania au fost supervizaţi la antrenament de directorul general Gheorghiţă Geolgău şi de directorul sportiv Nicolae Tilihoi. Foştii componenţi ai Craiovei Maxima s-au arătat optimişti în privinţa disputei cu Târgu Mureş şi a disputei juridice privind dreptul de promovare în Liga I. „Ne dorim mult să învingem şi la Târgu Mureş, pentru că suntem conştienţi de importanţa acestui meci. Vizavi de grafic pot să spun că suntem mulţumiţi de rezultatele pe care le-am înregistrat până acum. Cu ASA este, într-adevăr, un meci de şase puncte, cum spunem noi în fotbal, dar nu este decisiv, nu este ultimul joc al campionatului. Ultimul va fi cel cu CSM Vâlcea, din 7 iunie, aşa că până atunci toate meciurile pe care le avem de disputat le pregătim cu maximă seriozitate. Mai sunt 24 de puncte în joc, nu s-au dus decât şase, deci fiecare meci este important. Noi mergem să câştigăm la Târgu Mureş, nu ne mulţumim cu un punct, dar să vedem ce vom realiza acolo, pentru că este un joc de 1×2“, a spus Geolgău, pentru GdS. „La prima vedere am rămas noi şi cu ASA favoriţi, dar trebuie să stăm în gardă. Vâlcea a obţinut un singur punct din şase, dar păstrează şanse, pentru că echipele sunt echilibrate. Pe noi nu ne interesează ce fac celelalte echipe, ne uităm, în primul rând, la noi. Sunt mulţumit şi bucuros de seriozitatea pe care o văd la antrenamente şi am încredere în băieţi“, a completat Gheorghiţă Geolgău.
Întrebat de partea juridică, Comisia de Disciplină urmând să discute în şedinţa de astăzi despre dreptul de promovare în Liga I a CSU, conducătorul craiovean nu s-a arătat deloc îngrijorat: „Aşa este, mâine (astăzi – n.r.) va avea loc prima «înfăţişare» la Comisia de Disciplină, dar nu se va da un răspuns aşa, din prima. Oricum, nu au de ce să se opună. Trebuie să avem aceleaşi drepturi şi obligaţii ca şi celelalte echipe“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS