19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - ACSVM Craiova speră într-o minune la Dinamo II

Fotbal – ACSVM Craiova speră într-o minune la Dinamo II

Echipa ACS Viitorul Municipal Craiova întâlneşte astăzi, de la ora 17.00, în deplasare, pe Dinamo II Bucureşti, într-un joc din cadrul etapei a II-a din play-out-ul Ligii a III-a, seria 3. După eşecul de acasă, din runda precedentă, scor 1-3, cu ACS Podari, formaţia pregătită de Alin Gavrilă va încerca să plece neînvinsă în partida cu „satelitul“ lui Dinamo, mai ales că şi Concordia II Chiajna s-a impus în etapa trecută chiar stadionul „1 Decembrie“ din Ilfov.

Mijlocaşul formaţiei craiovene, Alexandru Mirescu (foto), s-a arătat încrezător că echipa sa poate obţine un rezultat pozitiv cu Dinamo II, pentru a reveni pe locurile neretrogradabile. „Va fi un meci foarte greu, dar trebuie să facem tot posibilul să plecăm neînvinşi de acolo. La începutul play-out-ului eram pe locul 2, iar acum am coborât pe 4. Aţi văzut că şi Concordia II a câştigat la Dinamo II, noi de ce nu am reuşi acelaşi lucru? Sper să facem un meci bun şi să venim cu puncte la Craiova“, a afirmat Alexandru Mirescu, pentru GdS.

Cealaltă formaţie din Dolj, ACS Podari, va evolua mâine, pe teren propriu, de la ora 17.00, cu CS Tunari. În play-off, FC Balş întâlneşte astăzi, de la ora 17.00, pe FC Baloteşti, iar CS Vişina Nouă va evolua în deplasare cu Metaloglobus Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS