10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Inter Milano l-a achiziţionat pe George Puşcaş

Fotbal – Inter Milano l-a achiziţionat pe George Puşcaş

Inter Milano continuă să fie interesată de jucătorii români, fosta echipă a lui Cristi Chivu achitând clubului Liberty Oradea 600.000 de euro pentru atacantul George Puşcaş (18 ani). Iniţial fotbalistul român a jucat pentru italieni sub formă de împrumut, iar randamentul său de la Primavera, 10 goluri în 22 de partide, i-a determinat pe aceştia să-l cumpere definitiv, după cum informează postul Sky, citat de prosport.ro. Potrivit presei italiene, Puşcaş va fi cel mai probabil împrumutat la o altă formaţie sau va mai rămâne încă un sezon la Primavera, accesul către prima echipă a lui Inter fiind condiţionat de nivelul de experienţă acumulat în fotbalul din peninsulă.

Erick Thohir, patronul lui Inter, a fost uluit de talentul tânărul atacant. „Jucători precum Puşcaş, Ventre, Bonazzoli sunt stelele viitorului, sunt grozavi”, a spus miliardarul care a preluat Inter, după victoria echipei de tineret în faţa rivalei AC Milan, cu 3-1.
George Puşcaş a bifat 5 prezenţe în lotul echipei mari pentru meciurile de Serie A. La academia lui Inter mai sunt doi români, fiind vorba despre Ionuţ Radu, un portar de 16 ani, şi Răzvan Popa, un mijlocaş de 17 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS