10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCupa „Paul Hunter“, cu jucători de marcă

Cupa „Paul Hunter“, cu jucători de marcă

La Craiova debutează astăzi un eveniment grandios, Cupa „Paul Hunter“ la snooker, care va aduna cei mai valoroşi practicanţi din ţară, cu mici excepţii. 32 de concurenţi vor lupta pentru trofeu şi pentru premiile puse în joc de organizatori, clubul Free-Ball Craiova.
„Valoarea totală a premiilor este de 3.750 de lei, din taxa de participare şi o contribuţie a clubului. Avem premii tentante la realizarea unui break. Un break de peste 50 va fi premiat cu 100 de euro, cel de peste 75 cu 100 de euro şi un tac, iar cel de peste 100 este premiat cu 100 de euro, un tac şi 500 de lei. Vom oferi şi premii speciale: Premiul fair play va fi acordat jucătorului care va ieşi în evidenţă printr-un comportament ireproşabil, o distincţie pentru cel mai bun arbitru al competiţiei şi un premiu un pic mai haios «Nostradamus», celui care va ghici cât este break-ul cel mai mare“, a explicat Mihai Adrian Fundeanu, organizator, concurent şi arbitru în acelaşi timp. Competiţia va cuprinde 63 de meciuri, un maraton care se va întinde pe patru zile.
Sistemul de desfăşurare este pe grupe, cu 32 de jucători, împărţiţi în opt grupe. Se va juca fiecare cu fiecare, cel mai bun din trei frame-uri, iar primii doi clasaţi vor ieşi din grupe şi vor merge în optimi, unde se vor întâlni cu jucători din celelalte grupe. Duminică vor fi semifinalele, începând cu ora 10.00 şi finala (ora 14.00), iar iubitorii acestui sport sunt invitaţi să asiste la meciuri, în sala din Craioviţa Nouă, mai exact la parterul blocului turn din zona „Fortuna“. „Invităm iubitorii de snooker care vor să-şi facă o idee. Intrarea e gratuită, în limita spaţiului disponibil“, a completat Mihai Adrian Fundeanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS