13.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f) – SCM Craiova – CSM Bucureşti, scor 24-23, într-un joc amical

Handbal (f) – SCM Craiova – CSM Bucureşti, scor 24-23, într-un joc amical

\n

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a învins, astăzi, cu scorul de 24-23 (11-9) formaţia CSM Bucureşti, într-un joc amical desfăşurat în Sala Polivalentă din Bănie.

Pentru SCM Craiova au marcat: Joldeş (2 goluri), Dincă (4), C. Ilie (1), Han (1), Tivadar (7), Snopova (5), Cioaric (1), Apipie (3). Au mai jucat: Munteanu, Nichita, Florica şi Ianaşi. Pe banca de rezerve s-au mai aflat, fără să joace: Anca Amariei, Andreea Pătuleanu şi Ana Maria Lazăr.

 „Rezultul de astăzi ne avantajează pentru moral la competiţia viitoare, Cupa României. Au jucat majoritatea fetelor. Am urmărit nişte idei de joc pe sistemul de apărare, cât şi pentru atac. De sărbători fetele au liber. Ne vedem luni după amiază”, a concluzionat profesorul Gheorghe Sbora la finalul meciului.

Referitor la ucraineanca Yulia Snopova, care a fost la primul joc la SCM după o pauză de mai bine de o lună, tehnicianul craiovean a punctat: „Am ţinut-o în teren pentru că neavând pregătire am zis să folosească jocul de azi ca şi pregătire. Poate mi-a trecut prin cap să o schimb, să jucăm într-o altă formulă, dar am zis că pentru ea este mai bine să o las în teren mai mult”.

 

Pentru CSM Bucureşti, formaţie antrenată de daneza Mette Klit, au punctat: Glibko (8 goluri), Vizitiu (5), C. Nan (4), Crucianu (2), Zaremba (2), C. Nicolae (1), Gherman (1). Au mai jucat: Iordache, Şerban, Dobrin, O. Manea, Paval, Shutska, Binescu. Pe banca de rezervă, fără să joace, s-au mai aflat: Cristina Vărzaru şi Doica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS