15.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – CSU Craiova a făcut spectacol cu FC Olt

Fotbal – CSU Craiova a făcut spectacol cu FC Olt

\n

CS Universitatea Craiova s-a impus astăzi, scor 4-1, în faţa formaţiei FC Olt Slatina, într-o partidă contând pentru prima etapă din play-off-ul Ligii a II-a, seria 2. Golurile alb-albaştrilor au fost marcate de căpitanul Mihăiţă Pleşan (’14, ’48), care a avut o evoluţie excelentă, Silviu Izvoranu (’58) şi Costin Curelea (’65), replica oaspeţilor venind de la Cristopher Quist (’88).

La primul gol, Pleşan a reluat imparabil, cu capul, o centrare venită de pe stânga de la Ferfelea (’14), iar la a doua reuşită căpitanul gazdelor a pătruns în careu, umăr la umăr cu Anghelina, l-a driblat pe portarul Mogoşanu ieşit în întâmpinare şi a finalizat simplu, din unghi, în poarta goală (’48). CSU s-a desprins la trei goluri în minutul 58, când Izvoranu a reluat cu capul în vinclul porţii slătinene, după o centrare a lui Varga, care a fost foarte activ. A patra reuşită i-a aparţinut lui Curelea, care a reluat cu capul, din plonjon, o centrare venită de pe stânga de la Varga (’65).

Golul de onoare al oaspeţilor a fost semnat de Cristopher Quist, mijlocaşul lui FC Olt învingându-l pe Bojan Brac cu un şut plasat (’88).

CSU Craiova: Brac – Patriche, Pătraşcu, Izvoranu, Vătăjelu – Vandelannoite (’25, Ad. Ionescu) – Varga, Ferfelea, Pleşan (’66, Valskis), Cr. Ganea (’72, I. Şerban) – Curelea. Antrenor: Gabi Balint.

FC Olt: Mogoşanu – Anghelina (’54, Giurcă), Marincău, Gligor, Siminic – Quist, Pavel – Ignea, Bardu (’49, Huţanu), Bancu – Cl. Ionescu (’63, Dobrescu). Antrenor: Dan Oprescu.

Cartonaşe galbene: Izvoranu, Ad. Ionescu, Curelea / Anghelina, Pavel, Dobrescu.

Au arbitrat: Iulian Călin – Andrei Constantinescu, Ioan Ciocănean; Robert Avram.

Observatori: Gheorghe Croitoru, Nicolae Grigorescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS