23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGabi Balint: Sunt concentrat pe play-off, nu pe transferuri

Gabi Balint: Sunt concentrat pe play-off, nu pe transferuri

Liderul Ligii a II-a, seria 2, CS Universitatea Craiova, pregăteşte cu mare atenţie viitoarea campanie de achiziţii pentru Liga I, în ultima vreme vehiculându-se numele lui Alexandru Mateiu, de la FC Braşov, Fernando Alexandre, de la Academica de Coimbra, şi, mai nou, al lui Neluţ Roşu (21 de ani), de la Concordia Chiajna. Ultimul este un produs al formaţiei CFR Cluj, care a impresionat sub culorile Concordiei Chiajna, pentru care a evoluat titular în 20 de meciuri, bifând în total 1.820 de minute în Liga I.
Deşi oficialii craioveni sunt foarte activi în privinţa campaniei de achiziţii, antrenorul Gabi Balint (foto) a afirmat în cadrul emisiunii „Repriza de Sud“, de la alege TV şi Radio Sud, că nu ştie decât de acontarea lui Mateiu şi că în momentul actual este concentrat asupra play-off-ului, nu pe cooptarea de noi fotbalişti.
„Nu ştiu nimic de Fernando Alexandre sau Neluţ Roşu. Probabil că sunt monitorizaţi de conducătorii noştri, fiind sigur că mai sunt mulţi alţi jucători interesanţi în vizorul nostru, dar nu este nimic concret. Într-adevăr, în cazul lui Mateiu ştiu că el este acontat, fiind unul dintre remarcaţii mei şi ai conducerii. Ce va fi pe parcurs vom vedea. Eu sunt concentrat acum pe play-off, nu pe transferuri. Ne aşteaptă un meci greu vineri (mâine – n.r.) cu FC Olt şi e important să plecăm la drum cu o victorie. Am văzut că se practică în România să schimbi jumătate de lot după ce ai promovat, ceea ce consider că este o tâmpenie. Noi, dacă vom promova, şi eu zic că va fi aşa, vom merge într-o proporţie foarte mare cu acelaşi lot şi asta pentru că îmi place stabilitatea şi unitatea de care au dat dovadă băieţii până acum“, a spus Gabi Balint.
Emisiunea „Repriza de Sud“ poate fi ascultată astăzi, de la ora 17.00, pe Radio Sud (97.4 FM), şi vizionată pe site-ul www.gds.ro, după 18.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS