12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, din ce în ce mai „cuminţi“

Pandurii, din ce în ce mai „cuminţi“

Vicecampioana României, Pandurii Târgu Jiu, a remizat luni seară, scor 0-0, pe teren propriu, în faţa echipei Săgeata Năvodari, în epilogul etapei a 27-a din Liga I. După acest joc, gorjenii au ajuns la patru puncte de locul patru, ocupat de Dinamo, înregistrând cinci partide consecutive pe teren propriu să cunoască gustul victoriei.
Pandurii: Gliwa – Unguruşan, Erico, Bratu (’46, Nistor), Momcilovic – Breeveld, Anton – Buleică (’64, Ciucur), Giusti (’57, Alex dos Santos), Nicoară – Matulevicius. Antrenor: Cristi Pustai.
Săgeata: Panagopoulos – Peteleu, Fl. Popa, Munteanu, Lopez – Pană (’90+4, Muzac), Johnson – Achim, Vezan (’73, A. Tudose), Deletic – Guerra (’73, Chiţu). Antrenor: Cătălin Anghel.
Cartonaşe galbene: Bratu / Peteleu, S. Pană.
Cartonaş roşu: Breeveld ’88.
Au arbitrat: G. Găman – M. Orbuleţ, Fl. Păunescu.
„Suntem într-o criză pe teren propriu, am pierdut multe puncte, zece dacă nu mă înşel. Cu aceste puncte eram departe. Am început cu un modul 4-4-2, cu două vârfuri, dar, din păcate, nici Giusti şi nici Matulevicius nu sunt prea bine pregătiţi fizic. Am sperat să marcăm rapid un gol şi să trecem apoi într-un sistem 4-2-3-1. Mergând atât de slab jocul pe un presing avansat, Nicandro şi Anton n-au putut acoperi o distanţă aşa de mare, am scos mijlocașul central, care oricum avea un cartonaş galben. Apariţia omului în plus a arătat bine pentru noi. În repriza a doua am avut o posesie mai bună şi un joc mai bun“, a precizat tehnicianul Cristi Pustai, pentru Digi Sport. „Nu ne-am luat gândul de la cupele europene, pentru că toate echipele se vor încurca. Eu încerc să-mi fac meseria cât mai bine, le-am zis şi jucătorilor să facă abstracție de manifestarea tribunelor. Eu nu sunt un om care ţine de scaun, dar sunt ambiţios. Până acum nu am reziliat nici un contract, am dus sezoanele la bun sfârşit. Eu zic că nu este nimic pierdut, doar că vrem să-l aducem pe Matulevicius la o formă cât mai bună, pentru că apariţia lui în atac s-a simţit“, a completat Pustai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS