7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŢenter: Vrem să câştigăm fiecare meci

Ţenter: Vrem să câştigăm fiecare meci

Noul tehnician al echipei SCM-U Craiova, Marcel Ţenter, care este şi selecţionerul României, a semnat un contract până în vară şi speră ca noua sa formaţie să se califice în semifinalele Ligii Naţionale de baschet.
„Am venit cu gândul de a câştiga fiecare meci. Am trecut în acest sezon printr-o perioadă foarte dificilă la Mediaş şi am învăţat să apreciez multe lucruri. Vreau să-i mulţumesc şi antrenorului Milan Nisic, care şi-a făcut foarte bine treaba la Craiova şi a reuşit să facă o echipă respectată. Doresc să le oferim fanilor spectacol, dar unul care să aducă şi victoria. Sper să ajungem măcar până în semifinale. Nu trebuie să ne considerăm inferiori Oradei. Deocamdată, sunt până în vară la Craiova, apoi discuţia rămâne deschisă“, au fost primele cuvinte ale antrenorului Marcel Ţenter, despre noua sa echipă.
La rândul său, pivotul Ionuţ Drăguşin a spus că este pentru prima dată în cariera sa când schimbă trei antrenori într-un singur sezon. „Dacă oamenii din conducere au decis că este nevoie de un şoc, eu zic că este binevenit. Pentru mine este un pic ciudat, cu trei antrenori într-un singur sezon este pentru prima dată în viaţă, dar niciodată nu e prea târziu. Marcel este un om cu un caracter deosebit şi care are un spirit de învingător. Cred că a fost principalul atu într-o listă cu posibili pretendenţi. Totul depinde de noi să ajungem în semifinale. Degeaba a venit Marcel cu entuziasm dacă noi nu ne vom motiva şi nu vom juca exemplar“, a precizat Ionuţ Drăguşin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS