12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSport Volei (m) – Pascu: Am făcut cel mai prost meci

Volei (m) – Pascu: Am făcut cel mai prost meci

Antrenorul echipei masculine de volei SCM-U Craiova, Dănuţ Pascu, a spus după eşecul cu Dinamo (scor 0-3), din această seară, din primul meci al finalei mici a campionatului, că adversarii au dominat la toate capitolele echipa olteană.

“Este dureros când pierzi cu Dinamo şi mai ales de maniera asta. Se pare că nu putem să trecem peste şocul înfrângerii cu Zalăul. Îmi pare foarte rău că am jucat un an de zile foarte bine, toată lumea ne-a apreciat, şi, din păcate, astăzi am făcut cel mai prost meci al campionatului, în care atitudinea, angajamentul, ambiţia, puterea de luptă au fost mediocre. Este foarte greu de vorbit despre un asemenea meci, în care Dinamo a fost peste noi la toate capitolele, dar mai sunt şi alte meciuri, mâine mai avem încă unul şi sper măcar să măcar să mai ştergem din ruşinea de astăzi. Este foarte greu să îi motivez pe jucători până mâine, pentru că dacă n-am reuşit să îi remontez pe jucători în patru zile după jocul cu Zalău e cu atât mai greu să-şi revină de pe o zi pe alta, dar poate în ultimul ceas îşi vor face autocritica şi vor vedea că astăzi au fost mult, mult sub nivelul la care au evoluat până acum, iar treaba asta nu poate fi decât mentală. Trebuie neapărat să se regleze fiecare, să îşi revină, şi mâine sper să facem un meci mai bun”, a spus Pascu.

Meciul al doilea din finala mică va fi mâine, de la ora 18.00, tot în Sala Polivalentă din Craiova, iar intrarea spectatorilor va fi liberă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS