11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschet (m) – Marcel Ţenter, noul antrenor al echipei SCM-U Craiova, la primul antrenament în Polivalentă

Baschet (m) – Marcel Ţenter, noul antrenor al echipei SCM-U Craiova, la primul antrenament în Polivalentă

\n

 

 

Baschetbaliştii de la SCM-U Craiova au efectuat antrenamentul din această seară sub comanda lui Marcel Ţenter, noul tehnician al echipei oltene.

Ţenter, care este şi selecţionerul României, a semnat cu Craiova până în vară şi speră ca noua sa formaţie să se califice în semifinele.

“Am venit cu gândul de a câştiga fiecare meci pe care-l jucăm. Am trecut în acest sezon printr-o perioadă foarte dificilă la Mediaş şi am învăţat sp apreciez multe lucruri. Vreau să-i mulţumesc şi antrenorului Milan Nisic, care şi-a făcut foarte bine treaba la Craiova şi a reuşit să facă o echipă respectată. Doresc să le oferim fanilor spectacol, dar unul care să aducă şi victoria. Sper să ajungem măcar până în semifinale. Nu trebuie să ne considerăm inferiori Oradei. Deocamdată sunt până în vară la Craiova, apoi discuţia rămâne deschisă”.

Întrebat dacă James Tyler, care şi-a reziliat zilele trecute contractul cu SCM-U, după un conflict cu antrenorul Milan Nisic, va reveni în Bănie, Ţenter a răspuns negativ: „Acum echipa este bine definită, Tyler nu mai poate reveni. Mă bucur de revenirea lui Ionuţ Drăguşin”.

La rândul său, Drăguşin a spus că este pentru prima dată în cariera sa când schimbă trei antrenori într-un singur sezon: „Dacă oamenii din conducere au decis că este nevoie de un şoc, pentru că de asta este vorba, eu zic că este binevenit. Pentru mine este un pic ciudat, cu trei antrenori într-un singur sezon este pentru prima dată în viaţă, dar niciodată nu e prea târziu. Marcel este un om cu un caracter deosebit şi care are un spirit de învingător. Cred că a fost principalul atuu într-o listă cu posibili pretendenţi. Totul depinde de noi să ajungem în semifinale. Degeaba a venit Marcel cu entuziasm dacă noi nu ne vom motiva şi nu vom juca exemplar”.

 

SCM-U Craiova va juca în sferturile de finală ale campionatului cu CSM Oradea. Primele două meciuri se vor disputa la Oradea, pe 25 şi 26 aprilie. La Craiova se va juca pe 2 mai, 3 mai (dacă va mai fi nevoie), apoi, din nou la Oradea, pe 7 mai (dacă va mai fi nevoie).

Echipa care obţine trei victorii se va califica în semifinale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS